Premier League: Τα στιγμιότυπα της 24ης αγωνιστικής (vids)

Premier League: Τα στιγμιότυπα της 24ης αγωνιστικής (vids)osinteliΚυρ, 02/14/2021 - 23:39

Έβερτον-Φούλαμ: 0-2

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζος Μάτζα, η Φούλαμ πέτυχε σπουδαίο "διπλό" στο Λίβερπουλ, επικρατώντας 2-0 της Έβερτον και αναπτέρωσε τις ελπίδες για σωτηρία.

 

 

Άρσεναλ - Λιντς: 4-2

 

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές,

κερδίζοντας 4-2 στο Λονδίνο τη Λιντς με πρωταγωνιστή τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε χατ - τρικ.

 

 

 

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-1

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στο «Χόθορνς» αλλά δεν κέρδισε την προτελευταία Γουέστ Μπρομ (1-1) και έδωσε αέρα 7 πόντων στην πρωτοπόρο συμπολίτισσα της, Μάντσεστερ Σίτι. Ο Εμπαγιέ Ντιανέ το γκολ των γηπεδούχων, ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 

 

Σαουθάμπτον - Γουλβς: 1-2

 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Γουλβς, υποχρεώνοντας τη Σαουθάμπτον στην 6η διαδοχική ήττα στην Premier League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ινγκς (25'), όμως η Γουλβς έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Νέβες (53') και Νέτο (66') έφερε... τούμπα το ματς και πανηγύρισε τη νίκη.

 

 

 

Μπράιτον - Άστον Βίλα: 0-0

 

Μπράιτον και Άστον Βίλα έμειναν στο στείρο 0-0 που αφήνει και τις δύο απογοητευμένες. Κορυφαίος ο τερματοφύλακας της Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που κράτησε το μηδέν έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές σημαντικές επεμβάσεις.

 

 

 

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: 3-0

 

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 επί της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ και αύξησε την διαφορά της από τη δεύτερη Λέστερ στο +7. Ρόντρι (23') και Γκουντογκάν (50', 66') τα γκολ για τους "Πολίτες".

 

 

 

Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι: 0-3

 

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μπέρνλι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε 3-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Γκούντμουντσον (5'), Ροντρίγκεζ (10') και Λόουτον (47') τα γκολ της νίκης.

 

 

 

Λέστερ - Λίβερπουλ: 3-1

 

Η Λέστερ με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο υποχρέωσε τη Λίβερπουλ στην τρίτη διαδοχική ήττα στην Premier League. Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με γκολ του Σαλάχ στο 67', όμως η αντίδραση της Λέστερ ήταν άμεση. Με τρία γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών από Μάντισον (78'), Βάρντι (81') και Μπαρνς (85') έφεραν... τούμπα το ματς και πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1.

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΑΓΓΛΙΑ Με τις "γκέλες" των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της 24ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Αυλαία αύριο (15/2) με Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ και Τσέλσι-Νιούκαστλ. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 23:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα