PSV: "Σκληρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ" για τον Σμίντ

PSV: "Σκληρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ" για τον ΣμίντndaoutisΤετ, 11/04/2020 - 22:35

Χωρίς την φυσική παρουσία δημοσιογράφων, αλλά απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν γραπτώς, απάντησε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμίντ.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του αγώνα ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν για το Europa League, o Γερμανός τεχνικός της Ολλανδικής

ομάδας, είπε:  

«Κάθε φορά που παίζουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση.
Ξέρουμε όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς κάτω από δύσκολες καταστάσεις, αποδίδουμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Ροσάριο: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός. Ο Πάμπλο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα έχουμε αρκετές απουσίες και κάποιοι από αυτούς που θα λείψουν, ήταν βασικοί στα προηγούμενα παιχνίδια».

Μιλώντας τέλος για την παρουσία του Μάουρο Ζούνιορ, επισήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και είναι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει σε ένα νέο ρόλο. Τον εκτιμώ πολύ. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα και μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eindhoven - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PSV Eindhoven ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στη σημασία κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, αλλά και στον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμίντ  Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 22:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα