O Φάμπρεγας στέλνει Ρομπέρτο στην Τσέλσι

Με τον Φάμπρεγας να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμα και τις φημολογίες περί αποχώρησης του από τον λονδρέζικο σύλλογο να δίνουν και να παίρνουν, ο Κόντε ετοιμάζει τις επόμενες του κινήσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Ισπανού.

Μετά την παραχώρηση του Μάτιτς στην Γιουνάιτεντ, ο Φάμπρεγας έχει δει τα λεπτά συμμετοχής του να αυξάνονται συνεχώς. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις έχουν τραβήξει τα βλέμματα ομάδων, όπως η Μάντσεστερ.

Για τον λόγο αυτό ο Ιταλός προπονητής έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σέρχι Ρομπέρτο για την αντικατάσταση του Ισπανού. Αυτό, σε
συνδυασμό με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του ποδοσφαιριστή επί Βαλβέρδε, εντείνουν τα σενάρια για την απομάκρυνση του από το Καμπ Νου. Εμπόδιο στο σενάριο αυτό φαίνεται να αποτελεί ο Λιονέλ Μέσσι.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ισπανο κεντρικό χαφ και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να τον δει να παραχωρείται σε άλλη ομάδα.
Για αυτό και πιέζει τους «μπλαουγκράνα» να ανανεώσουν το συμβόλαιο του συμπαίχτη του.

Για τα πρακτικά, όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 35 εκατ. που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα