O Christian Bale μεταμορφώνεται στον αντιπρόεδρο Dick Cheney για τη νέα του ταινία

Έχουμε φωτογραφίες και teaser trailer.

Μία από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς είναι και το "Vice" του Adam McKay.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Christian Bale και σας έχουμε το πρώτο teaser trailer της ταινίας.

Δείτε το παρακάτω:

Excited to announce the VICE trailer is coming tomorrow morning - a snapshot into Dick Cheney’s wild,

quiet and shadowy power. pic.twitter.com/ZDqlvFQPIS

Adam McKay (@GhostPanther) October 2, 2018

Η ταινία επικεντρώνεται στην ανέλιξη του Dick Cheney, που κατάφερε να προαχθεί από εκτελεστικός επικεφαλής του Halliburton σε έναν απ' τους πιο δυνατούς Αντιπροέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπηρέτησε υπό το καθεστώς του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, George W. Bush.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Adam McKay. Με βάση τα λεγόμενά του, το σενάριο δεν ήταν εύκολο να γραφτεί μιας και η ζωή του Cheney παραμένει μέχρι και σήμερα κρυφή.

"Το σενάριο περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί. Το συγκρίνω με ραδιοτηλεσκόπιο, όπου κοιτάς την έλξη ενός αστέρα και λες, ‘Κάτι πρέπει να το προκαλεί αυτό...’ Ήταν σαν δουλειά ερευνητή... Υπήρξαν πολλές λεπτομέρειες που αλλάζαμε συνεχώς στην προσπάθεια να βγάλουμε την ιστορία. Ξέρουμε πολλά γι'αυτόν, αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζουμε, και είναι εκπληκτικά".

Πρόσθεσε λέγοντας:

"Οι ΗΠΑ δεν έφτασαν στο σημείο που είναι τυχαία. Κάποιος έκανε το πρώτο βήμα. Κάποιος που καταλάβαινε την δύναμη και πως να την χειρίζεται. Κάποιος αφανής που ήξερε πως λειτουργούν οι κανόνες."

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Amy Adams ως Lynne Cheney, Steve Carell ως πρώην Υπουργός Άμυνας, Donald Rumsfeld, Tyler Perry ως Colin Powell, Sam Rockwell ως George W. Bush, Bill Pullman και Alison Pill. Παραγωγοί είναι οι Will Ferrell, Brad Pitt, McKay, Dede Gardner, Jeremy Kleiner και Kevin J. Messick.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία του McKay με τους Bale και Carell μιας και είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για την υποψήφια με Όσκαρ ταινία "The Big Short".

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Vice" έχει οριστεί για τις 25 Δεκεμβρίου 2018.

Μέχρι να βγει η ταινία, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Οκτώβριο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN Greece Φωτογραφίες από το επερχόμενο "Vice" Κινηματογραφικός οδηγός Οκτωβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Fahrenheit 11/9 - Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα