Nintendo Direct: Ανακοινώθηκε το Animal Crossing για το Nintendo Switch

Εισακούστηκαν οι προσευχές.

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, οι fans μπορούν να αναμένουν την άφιξη του Animal Crossing στο Nintendo Switch, κάποια στιγμή το 2019.

Η Nintendo ξεκίνησε κάνοντας πλάκα στους fans, δείχνοντας ένα trailer με την Isabelle να ανακοινώνεται ως ένας νέος χαρακτήρας του Super

Smash Bros. Ultimate. Αργότερα στο Direct όμως είδαμε τον Tom Nook, να δείχνει την υποστήριξή του στην νέα καριέρα της.

Ωστόσο, το trailer μάς έδειξε τον Tom να σιγουρεύεται ότι όλοι είχαν ένα μέρος για να γυρίσουν μετά από τις μάχες στο Smash και Animal Crossing: Pocket Camp.

Αυτές ήταν και οι μόνες πληροφορίες που πήραμε, μαζί με το πιθανό πλαίσιο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που θα είναι κάποια στιγμή το 2019.

Animal Crossing για το Switch.

Το Direct ήταν ωστόσο γεμάτο και με άλλες ανακοινώσεις, που αφορούσαν το Luigi's Mansion 3, ένα νέο hardware bundle για το Super Smash Bros. Ultimate στο Switch και μια νέα ματιά στο Yoshi's Crafted World.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Nintendo Direct: Έρχονται χειριστήρια τύπου NES στο Nintendo Switch Nintendo Switch NES Controller Reveal Trailer Nintendo Switch Online Features Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα