Netflix Greece: Σειρές και Ταινίες (Σεπτέμβριος 2019)

Τι θα δείτε εσείς;

Το φθινόπωρο μπαίνει δυνατά στο Netflix με πλήθος νέων σειρών και ταινιών για όλα τα γούστα. Ο Σεπτέμβριος του 2019 είναι ένας από τους πιο γεμάτους μήνες που έχουμε δει στην υπηρεσία από όταν ήρθε στην χώρα μας, με 7 νέες σειρές, νέες σεζόν, ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Ρίξτε μια ματιά στις πιο hot κυκλοφορίες της υπηρεσίας (μην ξεχνάτε ότι προστίθεται δεκάδες άλλο υλικό κάθε εβδομάδα) από την γκάλερι ή το άρθρο μας παρακάτω με ελληνικές ημερομηνίες, περιλήψεις κι άλλο υλικό.

The
Spy // Ο Κατάσκοπος (6 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά

Εμπνευσμένο από πραγματική ιστορία, η νέα σειρά με τον Sacha Baron Cohen ως Eli Cohen ακολουθεί έναν κατάσκοπο που στην προσπάθεια του να βοηθήσει την πατρίδα του, χάνεται μεταξύ των δύο ταυτοτήτων του. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Noah Emmerich και Hadar Ratzon.

Elite: Season 2 // Ελίτ (6 Σεπτεμβρίου) - Σειρά

Μετά από τον θάνατο ενός συμμαθητή, ένας μαθητής εξαφανίζεται, συμμαχίες αλλάζουν, νέοι φίλοι συμμετέχουν στο δράμα και αποκαλύπτονται σκοτεινά μυστικά.

The I-Land (13 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά

Πώς θα σου φαινόταν αν ξύπναγες ξαφνικά σε ένα άγνωστο νησί και δεν θυμόσουν ούτε ποιος είσαι; Αυτό συμβαίνει στους 10 ήρωες αυτής της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Με τους Kate Bosworth, Natalie Martinez και Alex Pettyfer.

Tall Girl // Ψηλό Κορίτσι (13 Σεπτεμβρίου) - Ταινία

Η Τζόντι είναι 16 και έχει ύψος... μπασκετμπολίστα. Μήπως γι’ αυτό δεν έχει κάνει ακόμα σχέση; Ή μήπως η λύση θα βρεθεί στο πρόσωπο ενός εξίσου ψηλού συμμαθητή; Mε τους Ava Michelle και Luke Eisner.

Unbelievable // Απίστευτο (13 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά

Αντλώντας στοιχεία από πραγματικά γεγονότα, αυτή η ιστορία μιλά για μια έφηβη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια ανακάλεσε την κατάθεσή της. Βασισμένο στα 'An Unbelievable Story of Rape' των T. Christian Miller & Ken Armstrong και στο ραδιοφωνικό επεισόδιο του This American Life, 'Anatomy of Doubt'. Πρωταγωνιστούν οι Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever.

The Ranch: Part 7 // Το Ράντσο (13 Σεπτεμβρίου) - Σειρά

Ο Κολτ προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Άμπι ενώ ο Μπο και η Τζοάν αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ηλικίας τους. Στο μεταξύ, η Μαίρη και ο Λουκ μπαίνουν σε μπελάδες.

The Last Kids on Earth: Book 1 // Τα Τελευταία Παιδιά στην Γη (17 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά Κινουμένων Σχεδίων

Όταν ζόμπι και τέρατα καταστρέφουν τον κόσμο και την γειτονιά του, ένα αγόρι και οι φίλοι του θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν αφήνοντας τις διαμάχες του στην άκρη και ψάχνοντας απεγνωσμένα για ζωντανούς. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο.

Between Two Ferns: The Movie // Between Two Ferns: Η ταινία (20 Σεπτεμβρίου) - Ταινία



Ο οικοδεσπότης Ζακ Γαλιφιανάκης οδηγεί και αναζητά διάσημους για συνέντευξη για την ελάχιστου προϋπολογισμού εκπομπή του "Between Two Ferns" προσπαθώντας να σώσει το image του, μετά την γελοιοποίηση που έφαγε από τον Will Ferrel όταν ανέβασε την εκπομπή του στο Funny or Die.

Criminal: UK // Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο (20 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά


H σειρά δημιουργήθηκε απ' τους George Kay (Killing Eve) και Jim Field Smith (Wrecked). Διαδραματίζεται σε μια αίθουσα ανάκρισης σε τέσσερις διαφορετικές χώρες με κάθε επεισόδιο να είναι γυρισμένο στην τοπική γλώσσα: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία.

Disenchantment: Part 2 // Απογοήτευση (20 Σεπτεμβρίου)


Η χαρωπή πριγκίπισσα Μπιν περνά μια κόλαση για να σώσει έναν φίλο, μαθαίνει για το μυστικιστικό πεπρωμένο της και βοηθά στην ανάκαμψη του βασιλείου του πατέρα της.

Team Kaylie // Ομάδα Κέιλι (23 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά


Μετά από προβλήματα με τον νόμο, η διάσημη έφηβη δισεκατομμυριούχος Κέιλι Κόνραντ αναγκάζεται να γίνει υπεύθυνη του φυσιολατρικού συλλόγου της γειτονιάς της.

In the Shadow of the Moon // Στη Σκιά του Φεγγαριού (27 Σεπτεμβρίου) - Ταινία




Ένας αστυνομικός στην Φιλαδέλφεια ξεκινά το κυνήγι για να έναν κατά συρροή δολοφόνο, που συγχρονίζει τα εγκλήματα του με τον σεληνιακό κύκλο. Πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall (Dexter, Safe), Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth, White Famous), Bokeem Woodbine (Fargo, Spider-Man: Homecoming), Boyd Holbrook (Logan, The Predator, Narcos).

The Politician // Ο Πολιτικός (27 Σεπτεμβρίου) - Νέα Σειρά


Είναι πιτσιρικάς αλλά το 'χει αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι θα γίνει πρόεδρος. Δυστυχώς, πρώτα θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με το λύκειο…Με τους Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange και Zoey Deutch από τον Ryan Murphy.

Ντοκιμαντέρ



Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates // Στο Μυαλό του Bill Gates (20 Σεπτεμβρίου)

To ντοκιμαντέρ τριών μερών εξερευνά το μυαλό του Bill Gates μετά την αποχώρηση του από CEO της Microsoft και αφού άρχισε να ασχολείται με την λύση σημαντικών προβλημάτων του κόσμου παγκοσμίως.

Explained: Season 2 // Εξηγήσεις (26 Σεπτεμβρίου)

Η άνθιση των δισεκατομμυριούχων. Η σπορ ένδυση. Η παγίδα των αιρέσεων. Μάθετε τα πάντα για τις τρέχουσες τάσεις μέσα από μια συναρπαστική σειρά με διάσημους αφηγητές.

The Mind, Explained // Εξηγήσεις: Το Ανθρώπινο Μυαλό (12 Σεπτεμβρίου)

Η Emma Stone αναλαμβάνει την αφήγηση σε μια σειρά που υπόσχεται να μας διαφωτίσει για όλα όσα σχετίζονται με το ανθρώπινο μυαλό, από τα όνειρα έως τις διαταραχές άγχους.

Scream: Season 3 // Κραυγή Αγωνίας (1 Σεπτεμβρίου) - Σειρά


Mε νέο cast, το Scream μας πάει αυτή την φορά στην Ατλάντα με νέες δολοφονίες του Ghostface. Η σειρά επικεντρώνεται στον Deion Elliot, έναν τοπικό αστέρα που το τραγικό του παρελθόν αρχίζει και τον στοιχειώνει απειλώντας τα σχέδια που έχει κάνει για το μέλλον...και τις ζωές των φίλων του.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN Greece Netflix Greece: Σειρές και Ταινίες (Σεπτέμβριος 2019) Νέες προσθήκες βλέπει η Eurovision του Will Ferrell Teaser Trailer για την νέα σειρά I-Land του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
netflix, ταινιες, σειρες, netflix, sacha baron cohen, ζακ γαλιφιανάκης, gwyneth paltrow, bill gates, emma stone, spy, νέα, cohen, noah, elite, δραμα, girl, λύση, unbelievable, life, doubt, kids, earth, book, movie, image, eve, smith, wrecked, γαλλια, team, shadow, moon, dexter, white, gwyneth, ryan, murphy, bill, ceo, microsoft, emma, scream, ign, facebook, instagram, eurovision, βιβλια, eurovision 2012, Will Eisner, www.facebook.com, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, Καλή Χρονιά, eurovision 2013, instagram, μιλα, ign, δυνατα, χωρες, γερμανια, ηνωμενο βασιλειο, ισπανια, νησι, ντοκιμαντερ, ονειρα, υψος, ceo, earth, gwyneth paltrow, microsoft, ryan, αρθρο, απιστευτο, αφηγηση, βιβλιο, βρειτε, γεγονοτα, γειτονια, γινει, γλωσσα, δυστυχως, δειτε, δολοφονιες, εγκληματα, αιθουσα, ενδυση, ζακ γαλιφιανάκης, ζομπι, υπηρεσια, ηρωες, κυνηγι, κι αλλο, λύση, ματια, μηνες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ομαδα, παντα, παιδια, πεπρωμενο, προβληματα, σεζον, συνεχεια, σειρα, σχεδια, φθινοπωρο, φορα, αγνωστο, αγορι, bill, bill gates, book, white, cohen, emma stone, emma, φιλοι, girl, γιωτα, gwyneth, χωρα, image, kids, life, land, μια ματια, moon, murphy, noah, movie, sacha baron cohen, scream, shadow, smith, spider, spy, team, υλικο, unbelievable
Τυχαία Θέματα