Mπίσεσβαρ: «Ανοικτός σε ανανέωση συμβολαίου»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δήλωσε στην κάμερα του Novasports ανοικτός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο:

Για το πώς νιώθει μετά την απουσία του το προηγούμενο διάστημα: «Ήταν δύσκολα για μένα, το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν με την ΑΕΚ. Νιώθω καλά
τώρα, έκανα κάποια βήματα πίσω καθώς έκανα μόνο προπόνηση και δεν είχα παιχνίδια. Ελπίζω ότι απο εδώ και πέρα θα παίξω περισσότερο».

Για την αντίδρασή του στο ματς με την ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό, το αφήνω πίσω. Δεν ήταν καλό για μένα, δεν είμαι τέτοιου είδους παίκτης. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όποιους προσβλήθηκαν από την αντίδρασή μου. Θα μάθω από αυτό».

Για το πώς είδε την ομάδα απ΄έξω: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζαμε άσχημα, όλοι είναι ικανοποιημένοι που είμαστε σε καλή κατάσταση, είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Γενικά ήμασταν καλά, μόνο με τον Πανιώνιο δεν κερδίσαμε και αυτό δεν ήταν τόσο καλό, όμως δείξαμε στην Ξάνθη ότι είμαστε καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα. Ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό θα είναι καλό. Βήμα - βήμα θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την απουσία του κόσμου από την Τούμπα: «Ήταν δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να παίξουμε. Με τον κόσμο σίγουρα απολαμβάνεις περισσότερο το παιχνίδι. Δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειο γήπεδο, ακούς ακόμα και τον άνεμο. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όμως κερδίσαμε τα παιχνίδια και τώρα θέλουμε ξανά τον κόσμο μας για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Για την μάχη της ενδεκάδας: «Σίγουρα, πάντα κάθε μέρα προσπαθείς να κερδίσεις την θέση σου ή να παραμείνεις βασικός. Είναι λογικό σε μία επαγγελματική ομάδα και μάλιστα μεγάλη όπως ο ΠΑΟΚ. Για το αν θα παίξω δεν το γνωρίζω, ρωτήστε τον προπονητή».

Για το τι θα δώσει στην ομάδα παραπάνω η παρουσία του κόσμου: «Ελπίζω να δούμε πιο πολλά γκολ, περισσότερη δράση και περισσότερη ικανοποίηση. Ο κόσμος πρέπει να έρθει να δει το παιχνίδι και ελπίζω να το απολαύσει και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Δεν με απασχολούν προσωπικά. Κάθε ομάδα έχει προβλήματα. Για μας είναι το καλύτερο να έρθει ο Παναθηναϊκός με την καλύτερη δυνατή ομάδα, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Είναι καλή ομάδα αλλά εμείς νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε την Κυριακή».

Για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Πούλησαν κάποιους καλούς παίκτες και αυτό δεν ήταν καλό γι' αυτούς. Όμως έχουν σταθερότητα, εμπειρία, καλούς μπακ και επιθετικούς. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όμως σε αυτό το χρονικό σημείο είμαστε καλύτεροι, δεν έχουν την ίδια αυτοπεποίθηση και εμείς θέλουμε να δείξουμε βελτιωμένοι και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα επικίνδυνος».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: «Να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Είναι μία οργανωμένη ομάδα όπως κι εμείς. Παίζουν έξυπνα, κοιτώντας πρώτα την άμυνα και μετά την επίθεση. Εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πιέσουμε και να σουτάρουμε».

Για το μέλλον του: «Νιώθω το ίδιο όπως πριν. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ, το παιδί μου πηγαίνει στο σχολείο. Είμαι ανοικτός να συζητήσω τους επόμενους μήνες την ανανέωση του συμβολαίου μου, δεν είναι ανάγκη να φύγω. Σίγουρα δεν παίζω όσο πολύ όσο πέρσι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής έχει αλλάξει, αλλά θα έρθει η ευκαιρία μου, θα παίξω περισσότερο και αν δείξω την ποιότητά μου, τότε όλα θα πάνε καλά».

Για το αν σκέφτεται να ξυρίσει τα μαλλιά του αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Δύσκολη ερώτηση, πρέπει να το σκεφτώ. Δεν θα είχα πρόβλημα να τα ξυρίσω, αφού θα ξαναβγούν. Ίσως το κάνω».
Keywords
Τυχαία Θέματα