Η μελωδία της ευτυχίας με Μπουζούκη!

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι "πράσινοι" στο πρωτάθλημα της Super League της σεζόν 2018-2019. Πέρασαν με νίκη, με σκορ 0-1, από τα Πηγάδια απέναντι στον ΑΟΞ, που δεν έδειξε πολλά πράγματα στην πρεμιέρα, και ξεφορτώθηκαν με το "καλημέρα" τους τρεις από τους έξι βαθμούς της ποινής που κουβαλούν στο βαθμολογικό πίνακα, που αφορούν στην αδειοδότηση.
"Δώσαμε το πρώτο ερέθισμα στον κόσμο με αυτή τη νίκη", δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Δώνης κι έχει απόλυτο δίκιο ο προπονητής του Παναθηναϊκού!
Δεν ήταν μόνο η νίκη των "πράσινων", όμως, αλλά και η καλή εμφάνιση αυτής της εντελώς νεανικής ομάδας, που έδωσε το πρώτο ερέθισμα στους φίλους της. Το "τριφύλλι" κυριάρχησε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πήρε δίκαια το τρίποντο.
Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή του. Δεν έδωσε χώρο στον ΑΟΞ να κινηθεί και ήταν οι δικοί του παίκτες, που έφτιαξαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα. Κορυφαία, βεβαίως, ήταν η στιγμή του γκολ, όταν ο Χατζηγιοβάνης σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε, ο Μπουζούκης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Σέρβο γκολκίπερ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για τον ΑΟΞ.
Και ήταν κορυφαίος ο Ζίβκοβιτς, διότι σε δύο ακόμη στιγμές στο τέλος, στος 90'+3' και στο 90'+7' για την ακρίβεια, είπε διαδοχικά "όχι" στον Εμμανουηλίδη, σε τρομερές ευκαιρίες του νεαρού παίκτη των "πράσινων" για να κάνει το 0-2. Να σημειώσουμε εδώ ότι η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στην επτάλεπτη διακοπή, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος στους προβολείς του γηπέδου.

Οι "πράσινοι" είχαν κι άλλες καλές στιγμές, όπως στο 13ο με τον Μουνιέ και στο 75ο με τον Χατζηγιοβάνη. Γενικώς, άφησαν την αίσθηση μιας πολύ καλά δουλεμένης ομάδας, απολύτως πειθαρχημένης στον αγωνιστικό χώρο, που κάνει αυτό που μπορεί στον απόλυτο βαθμό.
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν να πάρουν έστω τον ένα βαθμό, διότι ούτε επιθετικοί όσο έπρεπε ήταν, ούτε αποφασιστικοί, αλλά ούτε και εύστοχοι στις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιούργησαν. Στιγμές, όπως στο 31ο με τον Κασάδο, στο 62ο με τον Καντά, στο 89ο με τον Σιλά και στο 90'+4' με τον Καμαρά.

Την ομάδα της Ξάνθης δεν βοήθησαν ιδιαίτερα ούτε οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο νεοφερμένος Καντά, για παράδειγμα, ή οι Φασίδης και Ορφανίδης. Της έλειπε η φρεσκάδα και η φαντασία στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα στον επιρρεπή σε τιμωρίες Ντζουρίτσκοβιτς στο 90'+9' και κίτρινες στους Ινσούα (5'), Χατζηγιοβάνη (31'), Μπουζούκη (64') και Οικονόμου (90'+9') από τον Παναθηναϊκό και στους Γέντρισεκ (42') και Καμαρά (63') από τον ΑΟΞ.

ΑΟΞ:
Keywords
Αναζητήσεις
ξανθη παναθηναικοσ
Τυχαία Θέματα