Με υπογραφή Ουάρντα (video)

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε του ΑΟΚ στην Κέρκυρα με 3-1 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Ουάρντα (59', 62') με δύο γκολ σε τρία λεπτά έβγαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Περιστεριωτών.

Το σύνολο του Βοσνιάδη μπήκε ξανά στο παιχνίδι με το γκολ του Σιόντη (78'), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι
περισσότερο και γνώρισε ακόμα μία ήττα που το κρατάει στη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και τρίτο τέρμα με τον Βασιλακάκη από ασίστ του Ουάρντα.

Τερματο-φύλακας Γιαννιώτης

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, καθώς υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Ο ΑΟΚ πλησίασε περισσότερο στο γκολ που θα του έδινε και το προβάδισμα, αλλά ο Γιαννιώτης στέρησε το 1-0 τόσο από τον Γκόμεζ, όσο και από τον Μπάουμαν. Ο γκολκίπερ του Ατρομήτους έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του και αυτοί φρόντισαν να το ακολουθήσουν, όπως έκαναν και στον Πλατανιά πριν λίγες μέρες. Ο Γιαννούλης με κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για τη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο 45λεπτο.

Πάτησε γκάζι

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Κάναντι βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και μέσα σε τρία λεπτά "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Ο Ουάρντα είχε χάσει νωρίτερα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά τελικά το έκανε το 59' με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 62' ο Αιγύπτιος πήρε την μπάλα από τον Βασιλακάκη και πίσω από το ημικύκλιο με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτζαβασίλη.

Οι αλλαγές του Βοσνιάδη βελτίωσαν την εικόνα του ΑΟΚ και τον βοήθησαν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Ο Σιόντης με εκπληκτικό σουτ "τιμώρησε" τον Καρασαλίδη για το λάθος του και μείωσε σε 1-2 στο 78'. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως, στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και τρίτο τέρμα με τον Ουάρντα να δημιουργεί και τον Βασιλακάκη να "κρεμάει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 1-3.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64' Κόντος), Ζορμπάς (64' Γεωργίου), Επστάιν (73' Αναστασίου), Μπάουμαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87' Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29' Μενσά).
Keywords
Τυχαία Θέματα