IGN Greece: Reviews Ιανουαρίου 2019

Welcome 2019.

Μπήκε αισίως το 2019, αλλά όλη του η δράση ξεκινά προς το τέλος του Ιανουαρίου. Ωστόσο, παρά το ήσυχο του πρώτου μήνα του νέου έτους, παίξαμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω.

RIDE 3 Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Entertainment

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Ride 3 είναι ένα copy-paste του προκατόχου

του με αρκετές προσθήκες νέων πιστών, αλλά ελάχιστη εξέλιξη στο τεχνικό κομμάτι. Οι λάτρεις των δίτροχων μπορούν να απολαύσουν ένα πολύ δυνατό campaign που θα τους κρατήσει απασχολημένους, αλλά παράλληλα μπορεί να τους αφήσει μία πικρή γεύση σε ο,τι αφορά το απόλυτο επίπεδο ρεαλισμού.

Deep Sky Derelicts Review (PC) - Διανομή: 1C Company

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αν είστε λάτρεις τέτοιων παιχνιδιών είναι μία καλή επιλογή για εσάς με αρκετές δυνατότητες. Αν πάλι είστε νέος στον χώρο των turn-based Strategy το Deep Sky Derelicts θα σας φανεί λίγο περίπλοκο στην αρχή, αλλά ύστερα θα σας κερδίσει και θα σας χαρίσει αρκετές ώρες ευχάριστου gameplay.

New Super Mario Bros. U Deluxe Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ξεκινώντας μια χρονιά που ίσως αποδειχτεί λιγότερο πυκνή από τις δυο προηγούμενες όσον αφορά τις first party ή exclusive κυκλοφορίες στο Switch, η Nintendo επέλεξε να φέρει δύο 2D Mario τίτλους από το Wii U, δίνοντάς τους μια ευκαιρία να φτάσουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Αν και θα προτιμούσαμε σαφώς ένα καινούριο τίτλο με τον αγαπημένο υδραυλικό, κάθε Mario game είναι ευπρόσδεκτο και σίγουρα το New Super Mario Bros. U Deluxe δεν απογοητεύει, τόσο όσον αφορά τον όγκο του περιεχομένου, όσο και την ποιότητά του, κάνοντας μάλιστα και μικρές προσαρμογές προκειμένου να γίνει πιο προσβάσιμο, πράγμα που εκτιμάται ιδιαίτερα. Η μόνη μας ένσταση βρίσκεται στην τιμή του, η οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή για ένα game που στην τελική… τα έχει τα χρονάκια του.

World of One Review (XONE) - Διανομή: E-Home Entertainment

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας, το World of One είναι από εκείνα τα παιχνίδια που θέλεις να σου αρέσουν όμως κάτι λείπει. Η εμφάνιση και η μουσική του είναι προσεγμένα και έχουν σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι κάθε πίστα είναι ένας νέος μικρός πλανήτης είναι επίσης κάτι ιδιαίτερο, όμως το gameplay δεν είναι πάντα το καλύτερο δυνατό. Αν και τα γραφικά του είναι όμορφα οι κόσμοι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, σε σημείο να καταντούν βαρετοί ενώ τα ανακριβή controls μπορούν να γίνουν κουραστικά. Σε συνδυασμό με τα λίγα checkpoints που υπάρχουν σε κάθε πίστα δε θα λέγαμε πως ενθαρρύνεται μία νέα προσπάθεια σε περίπτωση αποτυχίας. Το σενάριο χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό μπορούμε να πούμε πως είναι καλό, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι της κατηγορίας Xbox Play Anywhere με πολύ ελκυστική τιμή, του δίνει επίσης κάποιους bonus πόντους. Εν κατακλείδι μπορεί το World of One να μη μας εντυπωσίασε, όμως είναι αναμφισβήτητα μία αξιόλογη προσπάθεια με κάποια θετικά χαρακτηριστικά.

Valnir Rok Early Access Review (PC) - Διανομή: encurio

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Κόπος, χρήματα και καλές ιδέες καίγονται συθέμελα από την φωτιά των... bugs και του poor development. Το Valnir Rok περιγράφεται κατάλληλα με την παραπάνω πρόταση. Θεωρούμε πως είναι μία καλή ιδέα που αξίζει να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, όμως χρειάζεται δουλειά, μεράκι και υπομονή απ’ την μεριά των developers. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα, και γιατί όχι να το ξαναδοκιμάσουμε. Το community είναι αυστηρός κριτής και η encurio δεν έχει παρά να λάβει υπόψη της το feedback και να μάθει απ’αυτό. Μπορεί άραγε να φτιάξει τα σπασμένα; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Gensokyo Defenders Review (Switch) - Διανομή: Unties

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Gensokyo Defenders μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα για αυτό που είναι, δηλαδή ένα spin-off Touhou Project game. Μπορεί να μας άφησε παράπονα όσον αφορά το στόρι και την παρουσίαση, αλλά στον πυρήνα του είναι ένα απλό και εθιστικό tower defense game, το οποίο κατόρθωσε να μας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη του Switch με τις ώρες, και να κρατήσει το ενδιαφέρον μας καθ’ όλη του τη διάρκεια. Ένα προσωπικό παράπονο είναι η έλλειψη του multiplayer, καθώς αυτό είναι ακριβώς το είδος παιχνιδιού που θα γινόταν απείρως πιο ευχάριστο με παρέα.

Sundered: Eldritch Edition Review (Switch) - Διανομή: Thunder Lotus Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Sundered: Eldritch Edition ήταν και παραμένει ένας ιδιαίτερα challenging τίτλος. Δυστυχώς δεν είναι αυτό το ουσιαστικό πρόβλημά του, άλλα τα τεχνικά ζητήματα που παραμένουν ακόμα και τώρα και μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική gameplay εμπειρία. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των developers για την επίλυσή τους και την εκπλήρωση της υπόσχεσης για νέο περιεχόμενο, δε θεωρούμε πως η παρούσα κατάσταση δικαιολογεί την κυκλοφορία μιας “τελικής” έκδοσης, αλλά ενός μεγάλου update καλύτερα. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι, ειδικά με αυτό το εξαιρετικό εικαστικό και ηχητικό περιεχόμενο, αλλά θα προτείναμε την αγορά του αφού έχουν διορθωθεί (τουλάχιστον) οι βασικές ατέλειές του, όπως τα frame drops, οι χρόνοι φόρτωσης και τα crashes.

Slayaway Camp: Butchers Cut Review (PSVita) - Διανομή: Digerati Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Slayaway Camp: Butchers Cut είναι μια εξαιρετική κυκλοφορία στον χώρο του, η οποία θα μας άφηνε ακόμη καλύτερες εντυπώσεις αν δεν μαστίζονταν από μια σωρεία τεχνικών προβλημάτων. Ο υψηλός βαθμός πρόκλησής του, η ποικιλία στα puzzles και το πλούσιο περιεχόμενό του, το καθιστούν ως μια ιδανική πρόταση για τους λάτρεις των Puzzle games. Στην περίπτωση δε που ανήκετε στους λάτρεις των slashers της δεκαετίας του ΄80, τότε θα σας κατενθουσιάσει.

The Shapeshifting Detective Review (XONE) - Διανομή: Wales Interactive

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

H D'Avekki Studios αποδεικνύει ότι έχει το απαραίτητο μεράκι και την τεχνογνωσία για να αναβιώσει το genre των FMV Adventures, καθώς μετά το The Infectious Madness of Doctor Dekker μας χαρίζει μια ακόμη κορυφαία δημιουργία. To The Shapeshifting Detective είναι εξίσου immersive, διαθέτει μια άκρως επιβλητική ατμόσφαιρα και διακρίνεται για τα υψηλά production values του. Ως εκ τούτου, η απόκτησή του ενδείκνυνται για όλους τους fans του είδους.

Tales of Vesperia: Definitive Edition Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αυτό που καθιστά τον τίτλο επιτυχημένο είναι η αντικειμενικότητά του. Ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, πλούσιο περιεχόμενο και με αισθητική που δεν αποκλίνει από την ταυτότητά του. Μπορεί σχεδιαστικά να αποπνέει ένα παλαιότερο στυλ, όμως το καλό story επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την όψη του. Τα mechanics θα χρειαστούν χρόνο για να αφομοιωθούν, παρ’όλα αυτά όσο χτίζεται η σχέση σας με το παιχνίδι θα γίνουν οικεία συνήθεια.

Gear.Club Unlimited 2 Review (Switch) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Οι φίλοι της Nintendo και των Racing σίγουρα περίμεναν κάτι καλύτερο από το Gear.Club Unlimited 2. Παρότι ο προκάτοχός του ήταν ένα αξιοπρεπές port, ο τελευταίος (και αποκλειστικός για το Switch) τίτλος της Eden Games, είναι αρκετά κατώτερος των προσδοκιών, όσον αφορά στη συνολική εμπειρία. Το πλούσιο περιεχόμενο και τα καλά γραφικά δε φτάνουν για να καλύψουν τον ατσούμπαλο χειρισμό, τις σπασμωδικές αντιδράσεις των αυτοκινήτων στα λάθη, την ανεπαρκή A.I. της CPU, την ανάγκη να “cheatάρουμε” με το rewind button και κυριότερο όλων, τους απαράδεκτους loading χρόνους.

YIIK: A Postmodern RPG Review (PC) - Διανομή: Ysbryd Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ένα καταπληκτικό κράμα από εξαιρετικά γραφικά, καλογραμμένη, όμορφη μουσική και σφοδρές μάχες. Φαίνεται έτσι η όρεξη και η επιθυμία των δημιουργών να κάνουν κάτι διαφορετικό για την εποχή, που έχει τις ρίζες του λίγες δεκαετίες πίσω. To YIIK: Postmodern RPG, είναι σίγουρα κάτι που είχαμε να δούμε καιρό και βεβαίως κάτι που αξίζει την προσοχή σας.

Smoke and Sacrifice Review (PS4)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Πρόκειται για ένα προσεγμένο εγχείρημα, χωρίς περιττές υπερβολές που θα μπορούσαν να είναι επιζήμιες, και υιοθετεί μια έντονα προσωπική στάση σε σχέση με τα παιχνίδια του είδους. Αν και οι ενέργειες με τις οποίες θα καταπιαστείτε είναι τυπικά επαναλαμβανόμενες και έχεις την αίσθηση ότι θα σε κουράσουν, αποτελούν δομικό χαρακτηριστικό του τίτλου και είναι εθιστικές. Αξίζει τον κόπο να εμπλουτιστεί με περισσότερα στοιχεία ώστε να αποδώσει τα μέγιστα και ίσως να προβεί σε κάποιες αλλαγές, όπως για παράδειγμα τον τρόπο που λειτουργεί η κάμερα.

Omen Of Sorrow (PS4) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Omen Of Sorrow προσπάθησε να πλησιάσει τα fighting games που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά φάνηκε από την αρχή ότι δεν έχει ούτε τα μέσα, αλλά ούτε και την διάθεση να τελειοποιήσει αυτό που ξεκίνησε, αφήνοντάς μας με χαμένο χρόνο, μπερδεμένους και κουρασμένους.

Catherine Classic Review (PC) - Διανομή: SEGA

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Catherine Classic φέρνει έναν πολύ καλό τίτλο στα PC, αλλά το κάνει στη σκιά της επερχόμενης Full Body Edition η οποία θα κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες της Sony. Αν όμως καταφέρουμε να ξεχάσουμε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, έχουμε ένα πολύ αξιόλογο port, το οποίο αν και δεν φέρνει την παραμικρή αλλαγή στο gameplay επεκτείνει κατά πολύ τις τεχνικές δυνατότητες του τίτλου ικανοποιώντας έτσι ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers. Από εκεί και πέρα αν δεν έχετε ασχοληθεί με τον εν λόγω τίτλο στο παρελθόν, δοκιμάστε τον γιατί δεν έχετε ξαναδεί τίποτα σαν αυτόν, και αυτό το εννοούμε ως κομπλιμέντο.

Double Cross Review (Switch) - Διανομή: Headup Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνολικά το Double Cross μας άφησε θετικές εντυπώσεις. Είναι ένα Platformer με σενάριο, κάτι που δε βλέπουμε και τόσο συχνά και μάλιστα με ένα αρκετά καλό σενάριο που κινεί το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα "mystery-solving" χαρακτηριστικά του και η συλλογή στοιχείων δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, όμως οι διαφορετικές διαστάσεις και οι χαρακτήρες που συναντάμε είναι, οπότε μπορούμε να παραβλέψουμε μια μικρή αδυναμία. Το Double Cross είναι εμφανώς προϊόν μίας ολοκληρωμένης προσπάθειας, χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες και μπορεί να γεμίσει ευχάριστα πολλές ώρες αφού υπάρχει replayability για όσους θέλουν να συλλέξουν κρυμμένα αντικείμενα ή να ξεκλειδώσουν όλα τα upgrades. Με λίγα λόγια πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή που θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των gamers και ιδιαίτερα τους λάτρεις των indie games.

My Time At Portia Review (PC) - Διανομή: Team17 Digital Ltd

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To My Time At Portia αποτελεί μια εξαιρετικά φιλότιμη απόπειρα στον τομέα των farming sims, η οποία δυστυχώς δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει από άλλους τίτλους του είδους. Η τεράστια γκάμα των mechanics, συστημάτων, χαρακτήρων, εργαλείων αλλά και διαθέσιμων δραστηριοτήτων καταλήγει να λειτουργεί αρνητικά, καθώς το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει λίγο χαοτικό, ενώ σε κανέναν τομέα δεν έχει δοθεί η προσοχή στη λεπτομέρεια που θα υπήρχε σε έναν τίτλο με μικρότερη κλίμακα. Παρ ‘όλα αυτά τα συνεχή updates από την Pathea Games μας αφήνουν αισιόδοξους ότι στο μέλλον το My Time At Portia μπορεί να γίνει αυτό που ελπίζαμε ότι θα είναι εξαρχής.

GRIS REVIEW (PC)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Με λίγα λόγια το GRIS είναι ένα ταξίδι, περισσότερο από ένα παιχνίδι που δεν έχει στόχο να μας εμποδίσει από το να το ολοκληρώσουμε αλλά ίσα ίσα, απλά να σκεφτούμε τι σημαίνει αυτό το ταξίδι και να αγωνιούμε να το ολοκληρώσουμε μαζί με εκείνη που σιγά σιγά αποκτά ξανά, ένα ένα τα χρώματά της στο γκρίζο καμβά.

Travis Strikes Again: No More Heroes Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Όσο και να τον αγαπάμε αυτόν τον ψυχάκια δολοφόνο, όσο και να θέλουμε να εθελοτυφλήσουμε, η αλήθεια είναι πως το Travis Strikes Again: No More Heroes δεν είναι ούτε αυτό που έχουμε συνηθίσει, ούτε αυτό που περιμέναμε. Αν μπορούμε να συνοψίσουμε την όλη εμπειρία μας σε μία φράση, αυτή θα ήταν “ωραίες ιδέες, φτωχά εκτελεσμένες”. Δυστυχώς, η ποικιλία των genres με τα οποία ασχοληθήκαμε, οι έξυπνες ατάκες, ο αυτοσαρκασμός και τα άπειρα references σε video games, σειρές και ταινίες, χαντακώνονται από την ατελείωτη επαναληψιμότητα, το απειροελάχιστο voice acting, τις επαναλαμβανόμενες μουσικές επιλογές και τους λίγους (και ηπιότερους σε σχέση με το παρελθόν) διαλόγους. Αν αξίζει να το αγοράσετε; Σίγουρα τα 30 ευρώ στο e-shop φαίνονται πολλά βάσει αποτελέσματος, αλλά από την άλλη, o Goichi Suda δήλωσε πρόσφατα πως αν το Travis Strikes Again: No More Heroes γίνει επιτυχία, τότε πιθανότατα θα ξεκινήσει την παραγωγή του No More Heroes 3...

Bug Academy Early Access Review (PC) - Ultimate Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας, το Bug Academy μας πρόσφερε μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ο χειρισμός του είναι πολύ σταθερός και η έλλειψη προβλημάτων παρά το πρώιμο στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας εξέπληξαν ευχάριστα. Η χιουμοριστική διάθεσή του που γίνεται φανερή από το σχεδιασμό, τη μουσική αλλά και το gameplay είναι must για ένα simulation game σαν κι αυτό. Οι χαμηλές απαιτήσεις συστήματος αλλά και η ευκολία όσον αφορά το να μάθει κανείς το χειρισμό του το κάνουν προσιτό ακόμα και σε casual gamers. Συνολικά, πρόκειται για ένα παιχνίδι που αξίζει να ενισχύσουμε ώστε να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει και επισήμως.

Hitman 2 Review (XONE) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Θα περίμενε κανείς ότι στην μετά Square Enix εποχή, η IO Interactive θα έδειχνε σημάδια κάμψης, ωστόσο στην πράξη συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η δανέζικη εταιρεία παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε και το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας κατάφερε να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό δημιούργημα που αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση μας. Ο χρόνος μόνος θα δείξει αν το Hitman 2 θα αποτελέσει το καλύτερο κεφάλαιο της σειράς. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, το Hitman 2 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το “πληρέστερο” κεφάλαιό της. Εάν ανήκετε στους λάτρεις του Agent 47 επενδύστε άφοβα!

The Surge: The Good, the bad and the Augmented Review (XONEX) - Διανομή: Focus Home Interactive

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εάν σας άρεσε το The Surge, τότε ειλικρινά δεν βλέπουμε τον λόγο για να μην προμηθευτείτε το τελευταίο expansion του. Το The Good, the bad and the Augmented επεκτείνει σημαντικά τη συνολική αντοχή του τίτλου στο χρόνο, προσφέροντας επιπλέον end game περιεχόμενο υψηλότατου (με την προϋπόθεση ότι θα ενεργοποιήσετε τα modifiers) βαθμού πρόκλησης. Τα 9.99€ που θα χρειαστεί να δαπανήσετε για να το αποκτήσετε πιάνουν τόπο, καθώς με το υπάρχον υλικό θα μείνετε απασχολημένοι μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου της σειράς.

8-Bit Hordes Review (PS4) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το 8-bit Hordes είναι ένα fast paced strategy game για όλους, που όμως μετριάζει τις δυνατότητες του. Δεν έχει εξάρσεις ή τα surprise elements που θα ωθήσουν σε διαφορετικούς ρυθμούς και στρατηγική σε κάθε πίστα. Ακόμα και στα τελευταία στάδια αδυνατεί να προσφέρει την ένταση και την πίεση που αρμόζει σε ένα προσηλωμένο RTS. Όμως οι αποκλίσεις του αυτές δεν κλονίζουν την πεποίθηση ότι πρόκειται για ένα διασκεδαστικό game. Είναι όμορφο οπτικά και έχει καταληφθεί από μια ανάλαφρη διάθεση. Μπορεί οι οικείοι με το είδος να υιοθετήσουν μια σκεπτική τάση απέναντί του λόγων των ” φτωχότερων ” λειτουργιών του ή επειδή στη φύση και το χαρακτήρα του δεν υπάρχει βιασύνη, εντούτοις έχει μια αξιοπρόσεκτη επίδοση και μπορεί να εισάγει νέο κοινό στις τάξεις του genre που δυστυχώς ακολουθεί το δρόμο της σκιώδους ύπαρξης.

Marvel's Spider-Man: Silver Lining Review (PS4) - Διανομή: Sony Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Silver Lining είναι ένα αρκετά αξιόλογο DLC που επεκτείνει και αυτό με τη σειρά του τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι δικαιώνει πλήρως τις υψηλές προσδοκίες μας. Προφανώς και αν σας άρεσε το Marvel's Spider-Man αξίζει να επενδύσετε σε όλη την τριλογία, καλό θα είναι όμως να την προσεγγίσετε με πάσα επιφύλαξη.

Godly Corp Review (PC) - Διανομή: Ultimate Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Μια πρωτότυπη ιδέα για Simulation, η οποία όμως, επιτηδευμένα, απαιτεί λεπτούς και challenging χειρισμούς. Στα δικά μας μάτια, η developer TR8 Torus Studios χρειάζεται να βελτιώσει λίγο αυτόν τον τομέα. Πρώτον γιατί εκεί εστιάζεται όλο το gameplay και δεύτερον ώστε να μην είναι δύσκολο απλά για να είναι, αλλά να αποτελεί μια όμορφα προκλητική εμπειρία. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και σε VR.

IGN Greece5 VR παιχνίδια για φορητές συσκευέςΤα πιο πολυαναμενόμενα Xbox Games για το 2019!Ποια videogames ξεχώρισαν οι συντάκτες του IGN Greece

Πηγή: IGN Greece

Keywords
ign, ign, super mario, wii u, εν λόγω, square enix, xbox games, δραση, ride, ps4, namco, sky, super, mario, bros, switch, party, exclusive, nintendo, wii, game, world, εμφάνιση, νέα, xbox, play, bonus, access, community, project, lotus, update, frame, cut, psvita, σωρεία, puzzle, games, studios, στυλ, επηρεάζει, gear, club, unlimited, dynamic, eden, cpu, rewind, button, rpg, fighting, classic, full, sony, double, cross, time, sims, σημαίνει, heroes, video, voice, e-shop, bug, ultimate, hitman, square, εταιρεία, focus, home, end, rts, dlc, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, Juan Gris, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, αποτελεσματα, τι σημαινει, δουλεια, εξυπνες ατακες, μουσικη, οψη, παιχνιδια, πιεση, ταινιες, χρωματα, cpu, dlc, games, game, heroes, hitman, rpg, rts, sony, square enix, square, super mario, time, ultimate, xbox games, αγορα, αδυναμια, αισθητικη, αξιζει, απλα, ατμοσφαιρα, βρισκεται, γεγονος, γευση, γινει, γινεται, δυστυχως, δειτε, δοθει, ευχαριστο, εγχειρημα, ευκαιρια, ευρω, ειλικρινα, υπαρχει, εκτιμηση, ελλειψη, ενδιαφεροντα, εν λόγω, ενσταση, εμφάνιση, εξελιξη, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, εταιρεία, ιδεα, ιδεες, ειδος, υπομονη, ησυχο, κεφαλαιο, κλιμακα, κλιμα, λαθη, λειπει, λογια, λογο, ματια, μπορειτε, παντα, οθονη, ομορφη, οπτικα, ουσιαστικο, παρουσιαση, ποιοτητα, προβληματα, σειρες, σεναριο, σιγουρα, σειρα, σημαδια, στυλ, σωρεία, ταυτοτητα, ταση, τιμη, τιτλος, υψηλη, φαινονται, φυση, χρονος, ομορφα, ωρες, access, αυστηρος, unlimited, super, button, bonus, sky, bug, classic, club, community, cross, cut, double, eden, puzzle, exclusive, φιλοι, fighting, focus, frame, full, gear, home, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, project, switch, shop, κομματι, lotus, mario, μοιαζει, namco, nintendo, ογκο, dynamic, παιχνιδι, play, party, rewind, ride, studios, σημαίνει, sims, spider, ταξιδι, update, θετικα, υλικο, βεβαιως, wii, wii u, world, χαοτικο, bros, ξεκινησε, voice
Τυχαία Θέματα