H Rockstar αποκάλυψε το Arena War Update για το Grand Theft Auto Online

Ένα update που θυμίζει Mad Max!

Ξεχάστε τυχόν ανησυχίες που είχατε σχετικά με τις ενημερώσεις του GTA Online μετά την άφιξη του Red Dead Redemption II. Η Rockstar έχει επιβεβαιώσει την επόμενη μεγάλη ενημέρωση για το GTA

Online που ονομάζεται Arena War και φτάνει αύριο.

Όπως αποκαλύφθηκε από το Rockstar Newswire, η Rockstar περιγράφει τον πόλεμο του Arena ως το μέρος όπου οι "αδίστακτες μονομαχίες συναντούν την τελευταία τεχνολογία τροποποίησης οχημάτων σε ένα θεαματικό, και εξαιρετικά εύφλεκτο, διαγωνισμό".

Όλα δείχνουν πως το Arena War θα έχει δική του σταδιοδρομία και οι παίκτες θα μπορούν να κερδίζουν πόντους στο Arena Mode για να αποκτήσουν περισσότερα όπλα εμπνευσμένα απο το Max Max.

Η μόνη ματιά στα οχήματα που θα φέρει το update είναι μέσο του art που ήταν μαζί με την ανακοίνωση, αλλά μέχρι στιγμής μπορούμε να δούμε ένα Rat Loader monster truck που μοιάζει με το προσωπικό όχημα του Rictus Erectus στο Mad Max: Fury Road, ένα θωρακισμένο Elegy RH8 που μοιάζει με το "κακοποιημένο" Nissan GT-R από το Elysium, ένα Weedy Issi Classic, και μια μηχανή με miniguns!!!

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΝέο αντικείμενο του GTA Online συνδέεται με το Red Dead Redemption 2GTA Online: Κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα το After Hours UpdateΤα γραφεία της Take-Two Interactive έχουν γεμίσει με μπάρες χρυσού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα