H Nintendo σχεδιάζει ένα Data Transfer System για το Switch Lite

Tα saves και τα παιχνίδια σας είναι ασφαλή.

Η Nintendo σχεδιάζει να εισαγάγει ένα σύστημα μεταφοράς δεδομένων που θα σας επιτρέψει να μετακινήσετε τα παιχνίδια σας και τα save σας από το Nintendo Switch στο νέο Nintendo Switch Lite.

Μιλώντας

στο CNET, ο πρόεδρος της Νintendo of America, Doug Bowser, είπε: "Ναι, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ των συσκευών, τις εμπειρίες παιχνιδιού σας". Ο Bowser δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το είδος του συστήματος που η Nintendo έχει προγραμματίσει ή το πώς θα λειτουργήσει, αλλά είπε ότι υπάρχουν "περισσότερα, αλλά αυτή είναι η πρόθεση".

Η ιστορία των μεταφορών δεδομένων της Nintendo είναι ελάχιστη, αλλά αυτή η υπόσχεση δίνει την ελπίδα ότι η εταιρεία έχει σκεφτεί την ιδέα των ανθρώπων να αλλάζουν από το Switch στο Switch Lite ή ακόμα και να κατέχουν και τις δύο κονσόλες ταυτόχρονα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες του πρόσφατα ανακοινωθέντος Nintendo Switch Lite και του Pokemon Sword and Shield Special Edition Nintendo Switch Lite που ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει FFXIV ή Eve Online.

IGN Greece Η Nintendo διαψεύδει τις φήμες για ισχυρότερο Switch Ανακοινώθηκε το Nintendo Switch Lite Αποκαλύφθηκαν τα Pokemon Sword and Shield Special Edition Nintendo Switch Lite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα