H Nintendo δεν "μένει πίσω" στα Online Network Services σύμφωνα με τον Miyamoto

Well connected.

Ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto πιστεύει πως η Nintendo δεν έχει μείνει πίσω στα online services και το VR gaming.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A που ήταν μέρος του ετήσιου General Meeting of Shareholders της Nintendo ερωτήθηκε

για την ιδέα που έχει ο κόσμος πως η εταιρία έχει μείνει πίσω στα παγκόσμια trends που έχουν να κάνουν με το mobile gaming, το cloud computing αλλά και το VR gaming.

"Δεν έχουμε μείνει πίσω ούτε με το VR ούτε με τις υπηρεσίες δικτύου", απάντησε ο Miyamoto. "Εργαζόμασταν σε αυτά από την αρχή και έχουμε πειραματιστεί με αυτά με διάφορους τρόπους".

"Εκείνη την εποχή, αξιολογήσαμε αντικειμενικά αν επιτρέπουν(οι υπηρεσίες) πράγματι στους καταναλωτές μας να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία και αν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε με το κατάλληλο κόστος", συνέχισε. "Επειδή δεν διαφημίζουμε ένα προϊόν μέχρι να το κυκλοφορήσουμε, μπορεί να μοιάζει σαν να έχουμε μείνει πίσω".

Σχετικά με το ζήτημα του cloud gaming, ο Miyamoto δήλωσε: "Νομίζω ότι το cloud gaming θα γίνει πιο διαδεδομένο στο μέλλον, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά επειδή τρέχουν σε τοπικό επίπεδο και όχι στο cloud".

Η Nintendo θεωρείται η εταιρεία που υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό όταν πρόκειται για την αιχμή της τεχνολογίας, ειδικά στον online χώρο. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Nintendo συχνά επικρίνονται για έλλειψη στοιχείων ποιότητας ζωής, όπως η χρήση μεγάλων αλφαριθμητικών κωδικών φίλων αντί για ονόματα χρηστών. Ωστόσο, η σημερινή γενιά προϊόντων έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός για την εταιρεία, με το Nintendo Switch Online, που ενώ είναι αρκετά basic σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, να είναι ελαφρώς πιο κοντά σε αυτά που προσφέρει η Sony και η Microsoft.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει FFXIV ή Eve Online.

IGN GreeceΈνα update στο Nintendo Switch επιτρέπει την μεταφορά των Saves μεταξύ συστημάτωνΤο Twitch Prime προσφέρει εκπτώσεις στο Nintendo Switch OnlineH Nintendo φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε δύο νέα μοντέλα Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα