H AEK κράτησε την υπόσχεσή της (photos)

Η ΑΕΚ παρέδωσε την Παρασκευή το ποσό των 114.345 ευρώ από τα έσοδα του αγώνα με τον Πλατανιά για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Την Ένωση εκπροσώπησε στην τελετή παράδοσης ο α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

«Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Βασιλείου Γιάννη και του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου
για θέματα Αθλητισμού, κ. Πάντζα Σπύρου, πρόσκληση προς τις σχολικές επιτροπές των πληγέντων δήμων, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων, προκειμένου να τους αποδοθούν τα χρήματα που κατάφερε και συγκέντρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής δήλωσε : Επικροτούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ, που σε καιρούς δύσκολους και πιεστικούς συνδράμουν στην επαναφορά της κανονικότητας των κατοίκων που επλήγησαν.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπροσώπησε ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κος. Λυσάνδρου Μινάς. Από τον δήμο Μεγαρέων παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος, κος Κοσμόπουλος Λευτέρης, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπης, κος. Κολάτας Ιωάννης, ενώ από τον δήμο Μάνδρας το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας επιτροπής, κος. Παπακωσταντής Μελέτης, ο Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, κος Δούκας Αναστάσης και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Μάνδρας, κος Καλούδης Ευάγγελος».
Keywords
Τυχαία Θέματα