H 13η Αγωνιστική στο Novasports.gr

Με τρεις αγώνες ξεκινά το Σάββατο η 13η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δείτε τους και ακούστε τους ζωντανά μέσω του Novasports.gr!

H δράση ξεκινά στις 15.00 από την Τρίπολη, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον ΑΟΚ. Οι Αρκάδες μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν έχουν βρει τον ρυθμό τους και μετρούν τρεις σερί νίκες, οπότε θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχηση στην
βαθμολογία. Οι Φαίακες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό παρά την καλή τους εμφάνιση, είναι στην επικίνδυνη ζώνη με τέσσερα ματς χωρίς νίκη και καλούνται να πάρουν πόντο ή πόντους στην Τρίπολη.

Στις 17.15 στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με κεντρικό πρόσωπο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα της ομάδας με την οποία έκανε σπουδαία πράγματα τα προηγούμενα χρόνια. Οι Ακρίτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τρία ματς χωρίς ήττα και έχουν αιχμή του δόρατος τον Γέντρισεκ, ο οποίος έχει σκοράρει και στα τρία προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος του Βορρά έπεσε από την κορυφή μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και θα επιδιώξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Στις 19.30 τέλος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» «τρέχουν» το καλύτερο φετινό σερί τους με τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουν το «καρέ» για να περάσουν προσωρινά στην κορυφή, αναμένοντας και την κυριακάτικη αποστολή της ΑΕΚ στην Λιβαδειά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μετρά μόνο μία ήττα σε έξι αγωνιστικές και διατηρείται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, οπότε δείχνει έτοιμη για μάχη στο Νέο Φάληρο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΑΟΚ (#ASTAOK), Novasports3HD και από το WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
17:15 ΑΟ Ξάνθη - ΠΑΟΚ (#AOXPAOK), Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr
19:30 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης (#OLYAPOL), Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα