Guitar Hero: χαμός από τους fans του στο Reddit

Παρόλο που το Guitar Hero έχει «ξεθωριάσει», ως επί το πλείστον, από την κυρίαρχη ποπ κουλτούρα, εξακολουθεί να υπάρχει ένα σύνολο θαυμαστών που είναι αφοσιωμένο στα παιχνίδια του. Αυτή τη στιγμή το Guitar Hero διαθέτει περισσότερα από 34.700 μέλη-συνδρομές, με gamers διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων. Ωστόσο, το γεγονός

ότι τα μέλη απολαμβάνουν τη σειρά παιχνιδιών του Guitar Hero, δε σημαίνει ότι συμφωνούν απαραίτητα, με όλα όσα αφορούν σε αυτό. Άλλωστε, πάντα υπάρχουν και εκείνοι που αναπτύσσουν πιο «αντιδημοφιλείς» απόψεις!

«Το Guitar Hero 1 είναι καλύτερο από το 3»

Το Guitar Hero σκαρφάλωσε στην κορυφή από τη μια μέρα στην άλλη, με την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 2005, και για κάποιους, τα επόμενα παιχνίδια δεν πληρούσαν τα πρότυπα που τέθηκαν στην πρώτη έκδοση. Οι Redditors αναφέρουν συγκεκριμένα, ότι το Guitar Hero 3 είναι κατά πολύ λιγότερο διασκεδαστικό από το πρώτο.

«Η έκδοση Aerosmith είναι υποτιμημένη»

Μπορεί να χαρακτηρίζεται από πολλούς, ως ένα μέτριο βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται σε μουσικούς, το Guitar Hero-Aerosmith, όμως, δε σημαίνει το ίδιο για όλους. Οι υπερασπιστές του στο Reddit αναφέρουν ότι είναι από τα πιο παθιασμένα και παράλληλα υποτιμημένα, παιχνίδια της σειράς.

«Το “Guitar hero World Tour” είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Η τέταρτη κυκλοφορία στην κύρια σειρά, Guitar Hero: World Tour, κυκλοφόρησε το 2008 και προσέφερε ένα σύστημα δημιουργίας χαρακτήρων, που επέτρεπε στους παίκτες περισσότερη ελευθερία και εξατομίκευση, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Επιπλέον, η επιλογή του World Tour που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους τραγούδια, έδωσε μια διασκεδαστική ματιά στον κόσμο της μουσικής για τους νέους θαυμαστές!

«Το Guitar Hero Live είναι μία καλή έκδοση, αλλά έχει πολλά προβλήματα»

Ως ένα βιντεοπαιχνίδι ζωντανής μετάδοσης, το Guitar Hero Live, παραμένει η πιο πρόσφατη σειρά Guitar Hero. Το πιο εντυπωσιακό με αυτό το παιχνίδι, ήταν οι πωλήσεις κατά την κυκλοφορία του. Παρόλα αυτά, όμως, πρόβλημα αποτελεί, όπως αναφέρεται στο Reddit, ότι το παιχνίδι απαιτεί την αγορά ενός προσαρμοσμένου χειριστηρίου, που δεν είναι συμβατό με τα υπόλοιπα παιχνίδια κονσόλας.

Πηγή: screenrant.com

Keywords
Τυχαία Θέματα