Group H: Αυτή ήταν μεγάλη κυρία!

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε στο Τορίνο τη Ζενίτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος. Μάλιστα ο Πάολο Ντιμπάλα απείλησε αρχικά στο 9′ και δύο λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα στη “μεγάλη κυρία”. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, ύστερα από κεφαλιά – πάσα του Ντε Λιχτ.

Η απάντηση των Ρώσων ήρθε από το Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο έμπειρος αμυντικός με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των Ιταλών και έγραψε το 1-1 για τη Ζενίτ στο 26′ με αυτογκόλ.

Δυναμικά επέστρεψε

από την ανάπαυλα η Γιουβέντους, η οικοδέσποινα δημιούργησε τρεις ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Τελικά ο Πάολο Ντιμπάλα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Ιταλούς από την “άσπρη βούλα” στο 57′ και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ.

Στο 74ο λεπτό ο Φεντερικό Κιέζα έκανε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-1 για το κλαμπ από το Τορίνο. Ακολούθησε ο Αλβάρο Μοράτα για το 4-1, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στο 82′ βρέθηκε σε θέση βολής, ύστερα από ασίστ του Ντιμπάλα.

Η Ζενίτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 4-2 με τον Αζμούν.

Η “βεκία σενιόρα” εξασφάλισε το εισιτήριο για τα νοκ – άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα βρίσκεται πρώτη με 12 βαθμούς και στο +3 από τη 2η Τσέλσι. Όσον αφορά την ομάδα του Τόμας Τούχελ κέρδισε…σβηστά με 1-0 την Μάλμε με γκολ του Ζίγιες.

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (85′ Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Σάντρο, Κιέζα, Μακένι, Λοκατέλι (80′ Αρτούρ), Μπερναρντέσκι (80′ Ραμπιό), Ντιμπάλα (85′ Κουλουσέβσκι), Μοράτα.

Ζενίτ: Κρίτσιουκ, Λόβρεν, Τσιστιακόφ, Ρακίτσκι (74′ Τζούμπα), Σουτόρμιν, Μπάριος, Γουεντέλ (88′ Κουζνέτσοφ), Καραβάεφ (59′ Μάλκομ), Μοστοβόι (59′ Κρουγκοβόι), Αζμούν, Κλαουντίνιο (75′ Γερόκιν)

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Μάλμε – Τσέλσι: 0-1 (56′ Ζίγιες).
Γιουβέντους – Ζενίτ: 2-1 (11′, 57′ Ντιμπάλα, 74′ Κιέζα, 82′ Μοράτα – 26′ Μπονούτσι – αυτογκόλ, 90+2 Αζμούν)

Επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021:

22:00 Τσέλσι – Γιουβέντους
22:00 Μάλμε – Ζενίτ

Η βαθμολογία:

Γιουβέντους: 12Τσέλσι 9Ζενίτ 3Μάλμε 0
Keywords
Τυχαία Θέματα