Formula 1: Αλλάζει το επίθετο του ο Χάμιλτον

Σε μια σπουδαία κίνηση θα προχωρήσει ο Λιούις Χάμιλτον , όπως ανακοίνωσε στο Dubai Expo 2020. Ο επτάκις φορές πρωταθλήτης ενημέρωσε ότι θα αλλάξει το επίθετο του και θα προσθέσε και εκείνο της μητέρας του.

Το όνομα της μαμάς του είναι Κάρμεν Λαρμπαλεστίερ, αυτό σήμαινει ότι ο πιλότος της Mercedes θα λέγεται Λιούις Χάμιλτον Λαρμπαλεστίερ. Παράλληλα ο Βρετανός οδηγός υπογράμμισε

με δηλωσεις του ότι δεν καταλαβαίνει το λόγο που οι γυναίκες χάνουν το επίθετο τους μόλις παντρευτούν.

“Θα σήμαινε τα πάντα για την οικογένειά μου να πάρω τον 8ο τίτλο. Θα σήμαινε πολλά για εμένα επίσης. Είμαι πολύ περήφανος για το όνομα Χάμιλτον. Βασικά μπορεί να μην το γνωρίζετε πως το όνομα της μαμάς μου είναι Λαρμπαλεστίερ και είμαι έτοιμος να το προσθέσω στο όνομά μου. Δεν καταλαβαίνω την ιδέα πως όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται η γυναίκα χάνει το όνομά της. Θέλω να συνεχίσω το όνομα της μαμάς μου μαζί με το Χάμιλτον. Ελπίζω να γίνει σύντομα η αλλαγή αυτή. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο αλλά εργάζομαι πάνω σε αυτό”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια προσθεσε για το πρωτάθλημα που αρχίζει και σε περίπτωση που κατακτήσει τον 8ο τίτλο του:

“Θα ήταν φανταστικό. Θα σήμαινε πάρα πολλά για εμάς, που καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν περνάμε από τόσες εναλλαγές συναισθημάτων και για όσους με στηρίζουν και είναι μαζί μου στις πίστες ή από τα σπίτια τους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα