Final Fantasy 14: A Realm Reborn - Θα μειωθεί το main story για τους νέους παίκτες

Ό,τι πρέπει για τους νουμπάδες

Οι developer του Final Fantasy 14: Shadowbringers μίλησαν σχετικά με το επερχόμενο patch του παιχνιδιού λέγοντας ότι σκοπεύουν να προσαρμόσουν το σενάριο του A Realm Reborn ώστε να βγει πιο συμπυκνωμένο.

Τα νέα μας ήρθαν κατευθείαν από ένα live στο οποίο συμμετείχε ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Naoki Yoshida, απαντώντας σε ερωτήσεις των παικτών. Κάποιος

λοιπόν ρώτησε αν θα υπάρχει level sync στα 4.x αλλά και σε παλαιότερα side quests.

Ο Yoshida απάντησε πως κάτι τέτοιο θέλει αρκετή δουλειά και είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί αφού αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένοι στο New Game+. Ο σκηνοθέτης, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η ομάδα προσπαθεί να κάνει πιο συμπαγές το σενάριο του A Realm Reborn.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τώρα με το παιχνίδι. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που είχαν πει το σενάριο έκανε κοιλιά σε ορισμένα σημεία. Επομένως τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα λίγο πριν μπείτε για τα καλά μέσα στο παιχνίδι με το Heavensward.

Ο Yoshida επιβεβαίωσε μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο patch(5.1) του Shadowbringers. Αυτές είναι:

Ένα πιο extreme version του τελευταίου boss Νέο PvP περιεχόμενο το οποίο κυκλοφορεί με την κωδική ονομασία Seal Rock 2. Το επόμενο Beast Tribe quest.

Μήπως σκέφτεστε να ξεκινήσετε;

IGN Greece Έρχεται το Forbidden Land of Eureka στο Final Fantasy XIV Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Rise of a New Sun DDoS επιθέσεις στο Final Fantasy XIV

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα