Eπίθεση Μουρίνιο σε Κόντε

Ο «πόλεμος δηλώσεων» μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε συνεχίζεται, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναφέρεται με υπονοούμενα στο παρελθόν του συναδέλφου του της Τσέλσι.

Όλα ξεκίνησαν προ ημερών, όταν ο Πορτογάλος ρωτήθηκε αν έχει χάσει το πάθος του στον πάγκο, λόγω του γεγονότος ότι δεν πανηγυρίζει υπερβολικά τα γκολ της Γιουνάιτεντ. Ο Μουρίνιο απάντησε ότι δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεται σαν «κλόουν» για να δείξει ότι έχει πάθος.

Τα αγγλικά ΜΜΕ,
μετέφεραν τις δηλώσεις του στον Κόντε και του ζήτησαν να τις σχολιάσει. Αυτός τις θεώρησε ως προσωπική επίθεση του Μουρίνιο εναντίον του λόγω των έξαλλων πανηγυρισμών του στα γκολ της Τσέλσι και δήλωσε ότι ο Μουρίνιο πάσχει από «άνοια», καθώς έχει ξεχάσει ότι στο παρελθόν είχε πανηγυρίσει και αυτός γκολ με έξαλλο τρόπο.

Το τρίτο ...επεισόδιο της κόντρας παίχτηκε χθες, με τον Μουρίνιο μετά το ματς Κυπέλλου με την Ντέρμπι να επιτίθεται στον Ιταλό, αναφερόμενος και στην ανάμιξή του σε σκάνδαλο στημένων αγώνων με την Σιένα το 2011, κάτι για το οποίο είχε τιμωρηθεί προσωρινά αλλά τελικά αθωώθηκε.

«Δεν κατηγορώ τον Κόντε, τα ΜΜΕ πρέπει να απολογηθούν σε αυτόν και σε εμένα για τον τρόπο που του έθεσαν την ερώτηση. Εγώ ρωτήθηκα για το πάθος μου, μίλησα τον εαυτό μου και η ερώτηση στον προπονητή της Τσέλσι τέθηκε σαν να είχα χαρακτηρίσει τον ίδιο ''κλόουν''. Μάλλον ο δημοσιογράφος ήθελε να τον χαρακτηρίσει έτσι αλλά δεν είχε το θάρρος να του το πει ο ίδιος. Ξέρω ότι έχω πανηγυρίσει γκολ με κούρσες 50 μέτρων, γλιστρώντας στα γόνατά μου ή πηδώντας στην εξέδρα, ειδικά σε νικητήρια γκολ στα τελευταία λεπτά. Μπορώ κι εγώ να βγω εκτός ελέγχου, αλλά αυτό που είπα είναι ότι αυτό τον καιρό ελέγχω τις αντιδράσεις μου πολύ καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω λιγότερο πάθος. Οπότε έγινε μία λάθος ερώτηση, υπήρξε μία δυνατή απάντηση και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έκανα λάθη στο παρελθόν στον πάγκο, θα κάνω λιγότερα στο μέλλον αλλά σίγουρα θα ξανακάνω μερικά. Αυτό όμως που δεν έχει γίνει ποτέ με εμένα και ποτέ δεν θα γίνει, είναι να τιμωρηθώ για στημένα παιχνίδια», ήταν η καυστική δήλωση του Μουρίνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα