Elite League (8η αγ.): «Λύκο»-άμυνα ο Πανιώνιος, αντέδρασε η Ελευθερούπολη και νίκη-«ανάσα» για Αμύντα

Ο Πανιώνιος , στο ντεμπούτο του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του επικράτησε της Μεγαρίδας εύκολα (75-57) εύκολα στην Νέα Σμύρνη, φτάνοντας τις πέντε φετινές του νίκες. Εξαιρετικός για τους γηπεδούχους ο Ζανλουί, με 23 πόντους που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στους “κυανέρυθρους”, ενώ η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων είχε χαρακτηριστική βελτίωση από τον νέο τεχνικό και πρωταγωνιστή τον Σκάνδαλο.

Η Ελευθερούπολη έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική και νίκησε 82-74 τον Μίλωνα,

παρά τον εξαιρετικό Μπαρτ, ενώ στο κλειστό της Πυρκάλ, ο Αμύντας κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης στο τέταρτο δεκάλεπτο και να αφήσει τον Πανερυθραϊκό στα «κρύα του λουτρού» επικρατώντας με σκορ 74-68. Η ομάδα της Ερυθραίας γνώρισε την πέμπτη της ήττα στην φετινή Elite League μετά από 8 αγώνες, ενώ ο Αμύντας έφτασε τις 3 νίκες.

Στον «εμφύλιο» της συμπρωτεύουσας, ο Ηρακλής επιβλήθηκε άνετα του Αίαντα Ευόσμου με 66-55 και διατήρησε το αήττητο του στην έδρα του. «Δια πυρός και σιδήρου» η Δόξα Λευκάδας πέτυχε την πέμπτη φετινή της νίκη κόντρα στον Παπάγου (83-72). Οι «στρατηγοί έπεσαν» στο 4-4 που έμειναν από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Έσπερος Λαμίας επικράτησε του Χαρίλαου Τρικούπη (99-86) χωρίς να αντιμετωπίσει σθεναρή αντίδραση.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα