E3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Και Collector's Edition.

Το Soulcalibur 6 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και PC στις 19 Οκτωβρίου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας αποκαλύφθηκε σε ένα νέο story τρέιλερ που φανερώνει επίσης τις Deluxe και Collector's Edition του παιχνιδιού. Δείτε το παρακάτω:

Η Deluxe Edition, με τιμή 99,99 δολάρια, περιλαμβάνει ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού, ένα season pass που θα σας δώσει τρεις νέους χαρακτήρες

και δύο armor packs, το soundtrack και μια μεταλλική θήκη με ενσωματωμένο ηχοσύστημα που διαθέτει τέσσερα in-game voiceover audio clips.

Η Collector’s Edition, με τιμή $ 149.99, περιλαμβάνει ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού, μια φιγούρα 12 ιντσών της Sophitia, το soundtrack, μια μεταλλική θήκη με ενσωματωμένο ηχοσύστημα που διαθέτει τέσσερα in-game voiceover audio clips και ένα artbook 120 σελίδων.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts 3 PS4 ProE3 2018: Το Divinity: Original Sin 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις κονσόλεςE3 2018: Οι Πειρατές της Καραιβικής έρχονται στο Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα