Bundesliga: Τα στιγμιότυπα της 22ης Αγωνιστικής (hls)

Bundesliga: Τα στιγμιότυπα της 22ης Αγωνιστικής (hls)antoniamath11Κυρ, 02/21/2021 - 21:14

Διαβάστε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 22ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Bundesliga


Μπίλεφελντ - Βόλφσμπουργκ: 0-3 

Η Μπίλεφελντ υποδέχθηκε την Βόλφσμπουργκ και οι "λύκοι" επικράτησαν εύκολα με 3-0. Τα γκολ

για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Στέφεν (29', 47') και Μαξιμίλιαν Άρνολντ (54'). 

Γκλάντμπαχ - Μάιντς: 1-2

Σημαντικό διπλό για την Μάιντς, μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Το σκορ άνοιξε ο Ονισίβο στο 10', ύστερα από 16 λεπτά ο Στιντλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 2-1 για τους "καλεσμένους" πέτυχε ο Στέγκερ στο 86'.

 

Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου: 0-1

 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τον Πρέμελ στο 64ο λεπτό για την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία πέρασε από την έδρα της Φράιμπουργκ και πήρε το πολυπόθητο βαθμολογικό τρίποντο.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου: 2-1 

 

Σημαντική νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κόντρα στην Πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων σκόραραν οι Καμάντα (12') και Γιουνές (31'), οι "βαυαροί"¨κατάφεραν να μειώσουν στο δεύτερο μέρος με τον Λεβαντόφκσι (53'), αλλά δεν ήταν αρκετό.

Κολωνία - Στουτγκάρδη: 0-1 

 

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Στουτγκάρδη, η οποία με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζιτς (49') πήρε τους τρεις βαθμούς. 

Σάλκε - Ντόρτμουντ: 0-4

 

Θρίαμβος για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, η Ντόρτμουντ έβαψε το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ "κιτρινόμαυρο". Ακόμα μια φορά ο νεαρός Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε δίχτυα 2 φορές (45', 79'). Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Σαντσό (42') και Γκερέιρο (60'). 


Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν : 1-1 

 

Η γκάφα του Νίκλας Λομπ, κόστισε στην Λεβερκούζεν τη νίκη και ταυτόχρονα τους τρεις βαθμούς. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε δώρο το γκολ στους γηπεδούχους. Στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα ο Λομπ κλώτσησε στον αέρα και εκεί ήταν ο Νιντερλέχνερ, ο παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος και έγραψε το 1-0 για τους οικοδεσπότες. Το τελικό 1-1 έγραψε ο Ταπσόμπα (90+5')

Χέρτα - Λειψία : 0-3

 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Μπάγερν Μονάχου. Επικράτησαν εύκολα με 3-0 επί της Χέρτα, τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Ζάμπιτσερ (28'), Μουκέλ (71') και Όρμπαν (84').

Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης: 4-0

 

Καθάρισαν οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Οι Μπεμπού (26'), Μπάουμγκαρντερ (44') Νταμπούρ (49') και Ρούτερ (90'), διαμόρφωσαν το 4-0.

 

H βαθμολογία ύστερα από 22η Αγωνιστικές, στο γερμανικό πρωτάθλημα: 

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off antoniamath11 Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Διαβάστε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 22ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Bundesliga.
Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 21:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα