Bundesliga: Οι «πιτσιρικάδες» που θα λάμψουν την επόμενη σεζόν (vid)

To επίσημο site της Bundesliga, σκιαγραφεί πέντε νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι στη σειρά το 2023/24.

ΖΟΥΛΙΕΝ ΝΤΟΥΡΑΝΒΙΛ
Ομάδα: Μπορούσια Ντόρτμουντ
Ηλικία: 17
Θέση: Ακραίος επιθετικός
Συμμετοχές στη Bundesliga: 1

Έχοντας υπογράψει από τη βελγική Άντερλεχτ τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, όταν ήταν ακόμη μόλις 16 ετών, ο Ντουρανβίλ

θα μπορούσε να είναι ο επόμενος νεαρός που θα κατακτήσει το «Signal Iduna Park», ακολουθώντας τα βήματα των Σαχίν, Γκέτσε, Πούλισικ, Σάντσο και Μπέλινχαμ, μεταξύ άλλων τα τελευταία χρόνια.
«Η κύρια εστίασή μας θα είναι τώρα να ενσωματώσουμε τον παίκτη στην πρώτη μας ομάδα και στο νέο του περιβάλλον όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να τον φέρουμε βήμα-βήμα στο επίπεδο της Bundesliga» είχε πει μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

1⃣7⃣ years, 1⃣3⃣6⃣ days.

The moment Mathys Tel became @FCBayernEN's youngest-EVER #Bundesliga scorer! #FCBVfB | #MD6 | #Bundesliga pic.twitter.com/6csj5m8dZE

Bundesliga English (@Bundesliga_EN) September 10, 2022

ΜΑΤΙΣ ΤΕΛ
Ομάδα: Μπάγερν Μονάχου
Ηλικία: 18
Θέση: Κεντρικός επιθετικός
Συμμετοχές στη Bundesliga: 22 (5 γκολ)

Παρότι έφηβος όταν αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τη Ρεν, ο Τελ είχε πολύ καλή παρουσία και κέρδισε αρκετό χρόνο συμμετοχής. αρκετές αναλαμπές από τα δώρα του για να κερδίσει τακτικές εξόδους μετά την άφιξή του από το Stade Rennes τον περασμένο Ιούλιο. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 21 από τις οποίες μπήκε ως αλλαγή, αλλά κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές, ενώ πρόσθεσε άλλη μία συμμετοχή στο Κύπελλο. «Μπορούμε να δούμε τα προσόντα που έχει», είπε ο προπονητής Τόμας Τούχελ. «Έχει εκρηκτικότητα και είναι πολύ καλός στο να τελειώνει τις φάσεις. Πρέπει να κρατήσει αυτά τα στοιχεία».

How excited was Kevin Paredes for his @Bundesliga_EN debut today? @KParedes_7: pic.twitter.com/ZENrfXYcQa

— VfL Wolfsburg EN/US (@VfLWolfsburg_EN) April 9, 2022

ΚΕΒΙΝ ΠΑΡΕΔΕΣ
Ομάδα: Βόλφσμπουργκ
Ηλικία: 20
Θέση: Ακραίος επιθετικός
Συμμετοχές στη Bundesliga: 24 (1 γκολ)

Ο Παρέδες χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη ζωή στη Γερμανία μετά τη μετακίνησή του από την DC United τον Ιανουάριο του 2022. Ο Αμερικανός φορ είχε μόλις δύο συμμετοχές στη Bundesliga τη σεζόν 2021/22, αλλά ήταν μέλος της πρώτης ομάδας στις 24 περιπτώσεις το 2022/23. Γρήγορος, ευκίνητος και πάντα πρόθυμος στην επίθεση, ο Παρέδες κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του Νίκο Κόβατς και ανταμείφθηκε με ολοένα αυξανόμενα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
«Είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και είναι εργάζεται σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Όποτε παίζει τα δίνει όλα στην επίθεση και στην άμυνα», είπε για τον 20χρονο, ο Νίκο Κόβατς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μπαγερ Λεβερκούζεν (11η αγωνιστική), ματς που ο Παρέδες ήταν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα