Australian Open: Ανήσυχος για τον τραυματισμό του ο Ναδάλ

Australian Open: Ανήσυχος για τον τραυματισμό του ο ΝαδάλtnalΚυρ, 02/07/2021 - 14:08

Ο Ράφα Ναδάλ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του τραυματισμού του, εν όψει της έναρξης του αυστραλιανού όπεν. Ο Ισπανός τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και τόνισε πως θα κάτι ότι μπορεί για να είναι έτοιμος για το τουρνουά της Μελβούρνης. 

Αρχικά, ο Ναδάλ δήλωσε: “Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες 15 μέρες ταλαιπωρούμαι

με την πλάτη μου. Προσπάθησα να σερβίρω σήμερα. Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω το ποσοστό, δε θέλω να το σκέφτομαι τώρα. Σκέφτομαι ότι είναι Κυριακή, έχω την αυριανή μέρα και παίζω την Τρίτη. Δε σκέφτομαι ότι δε θα παίξω. Το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες θα ξεκινήσω το τουρνουά. Προπονούμουν μια χαρά για πολλές εβδομάδες και σίγουρα είμαι απογοητευμένος για αυτό που συνέβη τις τελευταίες δύο. Τα θετικά συναισθήματα που είχα εξαφανίστηκαν, διότι δεν μπορούσα να προπονηθώ σωστά τις τελευταίες δέκα μέρες. Παράλληλα δεν αισθάνομαι και το καλύτερο δυνατόν στην πλάτη. Προπονούμαι, όμως, ξανά και έκανα πολλά πράγματα για να το ξεπεράσω. Δεν είναι σοβαρό, αλλά ο μυς είναι πιασμένος και είναι δύσκολο να παίξω με ελευθερία κινήσεων σήμερα. Ελπίζω να βελτιωθεί, κάνουμε τα πάντα. Ο φυσιοθεραπευτής μου είναι εδώ, οι γιατροί, όλοι με βοηθούν με κάθε τρόπο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα μερικές φορές. Θα μείνω θετικός και θα κάνω ό,τι μπορώ”.

Τέλος, ο Ναδάλ τόνισε: “Δεν μπορώ να πω περισσότερα σήμερα, διότι δεν είναι σημαντικός τραυματισμός όμως είναι κάτι που παραμένει εδώ για πολλές μέρες. Προφανώς, και με ανησυχεί λίγο. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα δούμε. Δεν είναι δράμα, δεν είναι κάτι που γίνεται να συμβεί. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου, αρχικά, να παίξω στο ξεκίνημα του τουρνουά και στη συνέχεια να περάσω τον πρώτο γύρο με τον Τζέρε”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off tnal Off Off ΤΕΝΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ράφα Ναδάλ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του τραυματισμού του, εν όψει της έναρξης του αυστραλιανού όπεν. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα