Aντσελότι: «Είναι τίμη που θέλουν να αναλάβω τον πάγκο της Ιταλίας»

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με την ιταλική ομοσπονδία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, ενώ διέψευσε τα περί επαφών με τη διοίκηση της Μίλαν. Ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει άμεσα τη "σκουάτρα ατζούρα", καθώς όπως τόνισε, υπάρχουν προβλήματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, τα οποία θα πρέπει πρώτα να λυθούν.

«Όντως, μίλησα μαζί τους. Είναι τιμή για μένα να με θέλει τόσος κόσμος στον πάγκο της εθνικής, αλλά η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι
προπονητής σε σύλλογο. Κι εγώ απολαμβάνω την καθημερινή δουλειά. Επίσης το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Πρέπει να η ομοσπονδία να επιβάλει την ισχύ της απέναντι στις ομάδες με αποφάσεις όπως η μείωση των ομάδων της Serie A από 20 σε 18» σχολίασε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην Μίλαν και ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με την διοίκηση της ομάδας: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη διοίκηση της Μίλαν. Πρόθεσή μου είναι να μην κάνω τίποτα μέχρι το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα