6ος όμιλος : Δανοί σε… προπαίδεια, στο «κόλπο» και η Αυστρία! (hls)

Μολδαβία – Δανία 0-4
Με το απόλυτο των νικών (3 Χ 7 =21) συνεχίζει η Δανία την πορεία της προς τα τελικά του Μουντιάλ, πράττοντας το… αυτονόητο, και με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, απόψε στο Κισινό της Μολδαβίας!
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πίεσαν με σοβαρότητα την εστία των υποδεέστερων αντιπάλων τους και όλα πήραν τον… «δρόμο τους» στο 23’ όταν ο Όλσεν άνοιξε το σκορ.
Ακολούθησαν, ως το φινάλε του πρώτου μέρους, άλλα τρία τέρματα. Στο 34’ ο Κιάερ με πέναλτι, στο 39’ ο Νόργκααρντ και στο 44’ ο Μάϊλε έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 0-4

δίνοντας έναν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, στη συνέχεια του αγώνα.
Βέβαια στην επανάληψη οι Μολδαβοί… «κλώτσησαν» (!!) αρκετά με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ζοάο Πινέϊρο να χρησιμοποιήσει την κίτρινη κάρτα προκειμένου να ηρεμίσει τα πράγματα..

Νησιά Φερόε – Αυστρία 0-2

Σχετικά εύκολη η νίκη των Αυστριακών στο Θόρσαβν επί των νήσων Φερόε με γκολ του Λάϊμερ στο 26’ και του Ζάμπιτζερ στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου..
Στην συνέχεια η ομάδα του Φράνκο Φόντα προτίμησε την τακτική της συντήρησης καθώς βέβαια ακολουθεί σε λίγα 24ωρα το ντέρμπι του ομίλου με την Δανία στην Κοπεγχάγη..

Σκωτία – Ισραήλ 3-2

Στις καθυστερήσεις μέτρησε το πείσμα των Σκωτσέζων οι οποίοι παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (Ζάχαβι 5’. Νταμπούρ 31’), κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μακ Γκιν στο 29’ και να μείνουν προσηλωμένοι στο κίνητρό τους παρότι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντάϊκς δεν μπόρεσε να σκοράρει εκτελώντας πέναλτι!
Ο ίδιος παίκτης στο 55’ έκανε το 2-2 και στο 94’ ο Μακ Τόμιναϊ της Γιουνάϊτεντ πέτυχε ο πολύτιμο τέρμα της ολικής ανατροπής για τους «χαϊλάντερς»!

Keywords
Τυχαία Θέματα