Σάκκαρη: «Στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά στο Βερολίνο»

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο στο Βερολίνο, μετά την άνετη νίκη της (2-0) επί της Αλίζ Κορνέ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, ήταν χαρούμενη μετά την πρόκριση της επί της Αλίζ Κορνέ και έθεσε ως στόχο τουλάχιστον να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

«Επειδή έχασες την περασμένη εβδομάδα από την Κορνέ, υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι η Μαρία δεν χάνει δύο φορές στο χορτάρι από την ίδια αντίπαλο, σωστά;», της είπε ο παρουσιαστής στο γήπεδο και εκείνη απάντηση χαμογελώντας:

«Είναι

ρητό; Αν το βγάλατε τώρα, το παίρνω! Ήταν δύσκολο, την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλό ματς από πλευράς μου. Προσπάθησα αυτή τη φορά να κάνω διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν. Η Αλιζέ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, βγάζει πολλά χτυπήματα. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε υγρασία, αργή αλλά χαμηλή αναπήδηση. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο κεντρικό γήπεδο και ήθελα να βρω ρυθμό, τα πήγα καλά».

Για τη δυσκολία της να κλείσει το πρώτο σετ: «Δεν ήταν εύκολο, βοήθησε το ότι ήμουν μπροστά με δύο μπρέικ. Έχασα το πρώτο και έσωσα αρκετά μπρέικ πόιντ στο τελευταίο γκέιμ, έδειξα δύναμη και καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο».

Για τον στόχο της: «Ο στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρυσι. Το απόλαυσα τότε και τώρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, που το κάνουν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν. Έχουμε καλό καιρό πλέον, η πόλη είναι εκπληκτική, καλό φαγητό, τι άλλο να ζητήσεις;».

www.newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα