Έρχεται νέο iPhone των «φτωχών» από την Apple

Φήμες θέλουν την Apple να λανσάρει ένα ακόμα iPhone στην αγορά μέσα στις αρχές του 2018. Πρόκειται για τη νέα έκδοση του iPhone SE.

Μετά την επιτυχία του iPhone X, η Apple φαίνεται να σχεδιάζει να βγάλει στην

αγορά ένα ακόμα iPhone το 2018. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις φήμες, αναμένεται να λανσάρει μια νέα έκδοση του φθηνότερου μέχρι σήμερα κινητού της. Του iPhone SE.

Πρόκειται για μια εναλλακτική και φυσικά οικονομικότερη λύση για όσους δεν μπορούν να αποκτήσουν το πολυπόθητο iPhone X των 999 λιρών.

Το iPhone SE βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά τον Μάρτιο του 2016 και διαθέτει οθόνη 4 ιντσών. Το μεταλλικό του περίβλημα αρχικά χρησιμοποιήθηκε για το iPhone 5.

Έχει αξιοπρεπή κάμερα και διατίθεται προς πώληση έναντι 349 λιρών. Κάτι που το καθιστά το οικονομικότερο διαθέσιμο iPhone της Apple.

Το νέο iPhone SE

Η Apple, σύμφωνα με έκθεση της Economic Daily News στην Ταϊβάν, επικοινώνησε με την ταϊλανδική εταιρεία Wistron για την κατασκευή του iPhone SE 2 στο εργαστάσιό της στην Ινδία.

Δεν είναι γνωστό πότε θα αποκαλύψει τη νέα έκδοση του iPhone η Apple. Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα μπορούσε να ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2018. Ένα χρόνο μετά την έκδοση του πρώτου iPhone SE.

Και μπορεί εξωτερικά να διατηρήσει τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά πιθανότατα η Apple θα βάλει καλύτερο επεξεργαστή και πιθανότατα θα αναβαθμίσει την κάμερα σε μια προσπάθεια να κρατήσει σύγχρονο το μοντέλο.

Πηγή : newsit.gr

The post Έρχεται νέο iPhone των «φτωχών» από την Apple appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα