Άλλαξε ατμόσφαιρα στο σπίτι σου με το Home-in.gr

Το 2020 επιτέλους τελειώνει και μαζί με αυτό όλοι ελπίζουμε να τελειώσει και η κατάσταση αυτή που έχει αλλάξει εντελώς την ζωή μας τόσο καιρό. Μέχρι όμως να ξεμπερδέψουμε με αυτό θα είμαστε σπίτι και όσο είμαστε σπίτι το NewsVoice ετοίμασε άρθρα και προτάσεις που πραγματικά θα μας αλλάξουν το σπίτι και την διάθεση για τις φετινές γιορτές και τον χειμώνα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το Home-in.gr ένα eshop πλήρως ενημερωμένο για προϊόντα όπως κουρτίνες στόρια, ταπετσαρίες και πολλά ακόμη. Το σημείο το οποίο πραγματικά ξεχωρίσαμε

σε περιήγηση που κάναμε στη σελίδα τους είναι πως ενώ τα περισσότερα eshop προσφέρουν έτοιμα προϊόντα, το Home-in.gr δημιουργεί εξατομικευμένα κατασκευές σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας αλλά και εκτυπωμένες.

Πως όμως θα κρατήσετε τα παιδιά χαρούμενα μέσα στο σπίτι την περίοδο αυτή που αναγκάστηκα το παιχνίδι με φίλους έχει περιοριστεί? Με ένα όμορφο και ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία που σας έχουμε ως παράδειγμα μπορείτε να εκτυπώσετε όποιο σχέδιο θέλουν οι μικροί μας φίλοι για το παιδικό δωμάτιο στο οποίο να συμπεριληφθεί και το όνομα του.

Σημαντικό επίσης είναι πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μια γκάμα απο απεριόριστα σχέδια για όλα τα γούστα για το σπίτι ακόμα και για επαγγελματικούς χώρους τυπώνοντας ακόμα και την δική σας φωτογραφία ή το λογότυπο σας.

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με τo Home-in.gr προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του απο το eshop της εταιρείας.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη HomeIn στο [email protected] έως το Σάββατο 26/12/2020 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα