Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη;

Κριός

Δεν πρέπει να επιτρέψετε στην αυτοπεποίθησή σας να υποσκελίσει τη λογική σας! Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Αυτή η μέρα ωστόσο μπορεί να σας προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά,

μπορείτε να επιλέξετε να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσετε σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι.

Ταύρος

Προσέξτε τα λεγόμενα σας σήμερα, καθώς θα υπάρξει ο κίνδυνος να εκθέσετε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα ενός ατόμου, που σας το έχει εμπιστευτεί. Δεν πρέπει να αφήσετε ούτε καν υπόνοιες που να οδηγούν στην αποκάλυψη μυστικών… Αναφορικά με τα οικονομικά σας, χρειάζεται και στον τομέα αυτό ισχυρός αυτοέλεγχος! Τα μαγαζιά θα σας καλούν, καλό είναι όμως να βάλετε ωτοασπίδες, για τα σώσετε το βιβλιάριο καταθέσεων σας. Το βραδάκι θα φέρει εκπλήξεις στη ζωή σας, ίσως με την επανεμφάνιση ενός παλιού σας συντρόφου ή με ένα τολμηρό και επίμονο φλερτ ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Εμπιστευτείτε την τύχη σας και τη δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ ευχή! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σας απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει, αλλά έχετε κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου! Αποφύγετε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά κάθε κίνηση σας οικονομικού ενδιαφέροντος!

Καρκίνος

Μην φοβόσαστε τις δραστικές αλλαγές στη ζωή σας, όσο αυτές είναι προσεκτικά μελετημένες και προγραμματισμένες. Το σύμπαν ευνοεί τις νέες προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να κάνετε και σεις ότι περνάει από το χέρι σας. Πρέπει να κλείσετε παλιές υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο, προχωρώντας σε ρυθμίσεις για εκκρεμείς οφειλές, να διαχειριστείτε με σύνεση τα εισοδήματα σας, να φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Κλείστε παλιούς κύκλους της ζωής σας, για να μπορέσουν να ανοίξουν καινούργιοι.

Λέων

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στη λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε ένα άτομο που δε φανταζόσασταν ποτέ… Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε ένα ήρεμο βράδυ! Πάρτε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας για να μπορέσετε να δείτε καθαρά τη συνολική εικόνα.

Παρθένος

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Ζυγός

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Σκορπιός

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Τοξότης

Εξαιρετική μέρα για την συναισθηματική σας ζωή η σημερινή, μια και θα μπορούσατε να ξαναδώσετε ζωή σε μια σχέση που είχε παρακμάσει ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, εάν είστε αδέσμευτοι. Η υπερβολική αισιοδοξία σας ωστόσο και η υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Κατεβάστε το πήχη και κάντε ρεαλιστικά πλάνα για να μπορούν να αποδώσουν.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Υδροχόος

Μείνετε παρατηρητές σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στον χώρο δουλειάς σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την ευκαιρία να στεφτεί με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας. Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που πρέπει να συζητηθεί, δεν θα πρέπει να φοβάστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να φροντίσετε για τη σωστή διατροφή και άσκηση σας.

Ιχθείς

Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Salvatore Ferragamo: Νέος διευθυντής δημιουργικού ο Μαξιμίλιαν Ντέιβις

MasterChef: Την γλύτωσε ο Μπόμπαινας – Ποιος αποχώρησε

Βροχερός καιρός και σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα