Τα Public Ιωαννίνων μεγαλώνουν και γίνονται “Public + home”!

To “Public + home” Ιωαννίνων, συνολικής επιφάνειας 1.100 τ.μ. συνδυάζει πλέον και τις Οικιακές Συσκευές με προϊόντα Τεχνολογίας & Ψυχαγωγίας με τη μοναδική εμπειρία Public!

Τα Public εγκαινιάζουν στις 18 Μαΐου το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα των Ιωαννίνων, το οποίο αναβαθμίστηκε σε “Public + home”. Το νέο κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας σε έναν

φιλικό και σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Γιορτάζοντας την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο νέο μοντέλο για αγορές οικιακών συσκευών που σύστησαν τα Public, τον Σεπτέμβριο του 2023, προχώρησαν στην ανακαίνιση του καταστήματος στην περιοχή των Ιωαννίνων, το οποίο είναι το πρώτο κατάστημα Public που αναβαθμίζεται για το 2024 με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες επιλογές προϊόντων μαζί με μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Καλύπτοντας έκταση μεγαλύτερη των 1.100 τ.μ., το κατάστημα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες ενός νοικοκυριού. Ειδικότερα, στο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν χιλιάδες προϊόντα από επώνυμες μάρκες για το σπίτι από όλες τις σημαντικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, ειδών τεχνολογίας και τηλεοράσεις.

Επιπλέον, προκειμένου τα Public να παρέχουν όλες τις έξυπνες και καινοτόμες υπηρεσίες που οι καταναλωτές ζητούν για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, στο ισόγειο του καταστήματος βρίσκονται σημεία της iRepair για άμεση επισκευή smartphones, tablets & laptops και της Vodafone. Έτσι, το κοινό έχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, τους υπολογιστές, το gaming και την τηλεόραση.

Τέλος, στον πρώτο όροφο, οι λάτρεις του πολιτισμού, των βιβλίων και των ειδών γραφείου και γραφικής ύλης έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη διευρυμένη ποικιλία προϊόντων που υπόσχεται το #1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.

Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος, θα πραγματοποιηθούν καθημερινές προσφορές και εκδηλώσεις από τις 13 έως τις 18 Μαΐου. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα εκπέμπει live 11:00-14:00 απο το κατάστημα ο ραδιοφωνικός σταθμός “ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 95,4” και παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν γευστικές δοκιμές με Nespresso, event με παιδικές δημιουργίες σε συνεργασία με την LEGO, ένα cooking event με την Λία Μακροστεργίου σε συνεργασία με την Xiaomi για όλους τους παρευρισκόμενους και τέλος, διαγωνισμός με πολλά δώρα.

Με τη νέα προσθήκη στο δίκτυο των καταστημάτων “Public + home”, τα Public επισφραγίζουν τη δέσμευσή τους για αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες μαζί με προτάσεις και λύσεις για όλη την οικογένεια.

Πρόσβαση στο Public + home Ιωαννίνων

Διαβάστε επίσης:

Sanofi: Νέα εποχή για τα εμβόλια – mononewsTV

Νετανιάχου: Το Ισραήλ σε υπαρξιακή μάχη ενάντια στα «τέρατα της Χαμάς»

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πρωτοβουλίες για την κύρωση των πρωτοκόλλων συνεργασίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Public Ιωαννίνων, “Public + ”,Public ioanninon, “Public + ”