«Σάρωσε» το Κόκκινο Ποτάμι στην πρεμιέρα- Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή, με τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στο Open, «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και το νέο σόου τραγουδιού του Ant1, «The Final 4» να κάνουν το ντεμπούτο τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Και, μπορεί οι σπόντες και τα παιχνίδια μεταξύ της παρουσιάστριας του talent show, Ζέτας Μακρυπούλια και του κριτή και συντρόφου της, Μιχάλη

Χατζηγιάννη να έδωσαν λίγο αλατοπίπερο στα τηλεοπτικά δρώμενα της χθεσινής βραδιάς, δεν κατάφεραν ωστόσο να κλέψουν τα πρωταγωνιστικά φώτα της προσοχής από την σειρά εποχής του Open, η οποία «σάρωσε» σε τηλεθέαση, ενώ οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να το αποθεώσουν.

Η μεγάλη παραγωγή του Open, ένα ιστορικό δράμα που πραγματεύεται την εποχή του διωγμού του Ελληνισμού, ξεκίνησε με διπλό επεισόδιο χθες και φαίνεται πως έγινε η αιτία, όπως ανέφερε πλήθος χρηστών του κοινωνικού μέσου δικτύωσης, να ανοίξουν πολλές τηλεοράσεις στα σπίτια.

Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι, για σειρές όπως το «Κόκκινο Ποτάμι», αισθάνονται ότι υπάρχει ακόμη λόγος να ανοίξουν την τηλεόραση.

«Για κάτι τέτοιες σειρές δεν έχουμε πετάξει ακόμη τις τηλεοράσεις μας» γράφει ενδεικτικά ένα σχόλιο.

Για κάτι τέτοιες σειρές δεν έχουμε πετάξει ακόμη τις τηλεοράσεις μας. #kokkinopotami

— Wannabe Σαλονικιά (@sofia_emn) October 6, 2019

Ένας άλλος χρήστης, που φαίνεται ενθουσιασμένος από τη σειρά, σημειώνει «Άλλη μια σειρά φέτος που με κάνει να ανοίξω την τηλεόραση, το λες και θαύμα».

Άλλη μια σειρά φέτος που με κάνει να ανοίξω την τηλεόραση το λες και θαυμα. #KokkinoPotami

— Mlt (@mlt1274) October 6, 2019

Πολλά ήταν τα θετικά σχόλια που απέσπασε η νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά, που φαίνεται να είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα που, μαζί με τις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 έχει κερδίσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό.

«Να τονίσω ότι βλέπω μόνο netflix και καθόλου tv, διότι δεν είχε τίποτα να μου προσφέρει έως τώρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!» γράφει ένα άλλο tweet, εκθειάζοντας «Το Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες».

#kokkinopotami Θέλω να αποθεωσω αυτή την σειρά, καθώς και τις #agriesmellises . Να τονίσω ότι βλέπω μόνο netflix και καθόλου tv, διότι δεν είχε τίποτα να μου προσφέρει έως τώρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!

— +Doretta Black (@DorettaKarajohn) October 6, 2019

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, με απαιτητικά γυρίσματα και κινηματογραφική αισθητική, γι’ αυτό και ξεχώρισε τόσο ανάμεσα στις διάφορες τηλεοπτικές επιλογές.

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια και για την εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά, καθώς και το ιστορικό υπόβαθρο, το οποίο προβάλλει. Συγκεκριμένα, το «Κόκκινο Ποτάμι» εξελίσσεται την εποχή του διωγμού του Ελληνισμού από τους Νεότουρκους, μια εποχή που «αγγίζεται» για πρώτη φορά από τηλεοπτική παραγωγή.

Το Open απόψε αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα κανάλια,αλλα πάθος για καλη ελληνική τηλεόραση #KokkinoPotami

Keywords
Τυχαία Θέματα