Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο!

10:02 6/4/2024 - Πηγή: Mononews

Με φαβορί, Goal και Over είναι οι προτάσεις για τα ματς του Σαββατοκύριακου. Ξεχώρισα 2 τριάδες. Στην πρώτη έβαλα 3 φαβορί από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Αγγλία.

Η Μίλαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν προλαβαίνει να κυνηγήσει την Ίντερ και θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση. Είναι φαβορί για μία ακόμα νίκη στο ματς με τη Λέτσε. Για να ανέβει η απόδοση του «άσου» της τον συνδυάζω με το Over 1,5.

Επιστρέφει στις νίκες η Λανς

Η Λανς έχασε

έδαφος στη βαθμολογία και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στο παιχνίδι με την Χάβρη. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει. Πιθανό είναι και το Over 2,5 σε αυτό το παιχνίδι. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Χάβρη.

Η Άρσεναλ δίνει μάχη για τον τίτλο στην Premier League, με τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον. Πιστεύω ότι θα φύγει με το «διπλό».

Τριάδα με Goal και Over 2,5 την Κυριακή

Επιλογές με γκολ έκανα για το κυριακάτικο κουπόνι. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο 3-0 κατά του Άρη και δύσκολα θα έχει απώλεια βαθμών στη δεύτερη επίσκεψή του στη Λαμία. Θυμίζω ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0. Η Λαμία ξεκίνησε με ήττες τα playoffs. Έχασε με 0-4 από την ΑΕΚ, με 3-1 από τον Άρη και με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Ποντάρω στο Over 2,5 και στο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό.

Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στον αγώνα της Μονακό με τη Ρεν. Φέρνει μεγάλα σκορ στην έδρα της η Μονακό. Μπορεί να σκοράρει και η Ρεν. Προτιμότερη είναι η επιλογή του Over 2,5 από τον «άσο». Η Μονακό κάνει γκέλες στην έδρας της και δεν είναι ομάδα που μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη.

Συνδυασμό Goal και Over 2,5 κάνω για το παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Φαβορί είναι η Τσέλσι, η οποία έκανε την «τρελή» ανατροπή στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχανε με 2-3 έως το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και μέσα σε 2 λεπτά πέτυχε 2 γκολ και κέρδισε με 4-3. Η Σέφιλντ πάλεψε με τη Λίβερπουλ, κράτησε έως το 1-1 έως το 76’ και τελικά έχασε με 3-1. Και οι 2 μπορούν να σκοράρουν σ’ ένα ματς που λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

TATOÏ Club: Υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν

Premier League: Έσοδα 4 δισ. και κέρδη 251 εκατ. ευρώ το 2022/23

Keywords
Αναζητήσεις
protaseis-gia-to-savvatokyriako.htm
Τυχαία Θέματα