Προτάσεις για Champions League, Premier League και Κύπελλο Ελλάδας

Επιλογές από το MONOBET με φαβορί, Goal και Over

Τα παιχνίδια του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και αγώνες της Premier League. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν κέρδη.

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε

στο 1-1 το Σάββατο με την Τσέλσι και πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ. Με νίκη σήμερα κόντρα στην Μπρέντφορντ θα την πλησιάσει στον 1 πόντο. Πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς. Ο «άσος» της έχει μικρή απόδοση αλλά ανεβαίνει αν παιχτεί μαζί με το Over. Πριν λίγες μέρες κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 την Μπρέντφορντ.

Από το Champions League σήμερα ξεχώρισα το Over στο παιχνίδι της Αϊντχόφεν με την Ντόρτμουντ. Και οι σκοράρουν με άνεση ενώ το ίδιο εύκολα δέχονται και γκολ. Η Αϊντχόφεν θα βγει στην επίθεση για τη νίκη. Η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να κλειστεί. Θα ψάξει τη νίκη και στην Ολλανδία. Αν μπει ένα γρήγορο γκολ πιστεύω ότι θα γίνει εύκολα το Over.

Δυάδα για το αυριανό κουπόνι

Αύριο γίνεται ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0. Και οι 2 προέρχονται από αποτυχίες στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-4 από τον Ολυμπιακό. Θέλουν διακαώς την πρόκριση για τον τελικό. Δύσκολη είναι η επιλογή σημείου. Ο Παναθηναϊκός παίζει για 2 αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2, όπως έγινε και στις 2 αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (ισοπαλία 2-2 στη «Λεωφόρο» και νίκη με 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Μία επιλογή έκανα και αύριο από το Champions League, με το «διπλό» της Άρσεναλ στο ματς με την Πόρτο. Βρίσκεται σε φοβερή φόρμα η Άρσεναλ και πετυχαίνει νίκες με μεγάλα σκορ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να τη σταματήσει η Πόρτο. Εκτός από το «διπλό» είναι πιθανό και το Over σε αυτό το παιχνίδι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

Αντρέας Μπρέμε: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Μεγάλα ματς στο Champions League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Εμπαπέ: Το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η άλλη πρόταση και η παρουσίαση στο νέο Bernabeu την 1η Ιουλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα