Ο διάσημος φωτογράφος Nikolai von Bismarck φωτογραφήθηκε με τη Σήλια Κριθαριώτη και φόντο την Ακρόπολη

Μπορεί ο Αττικός ουρανός να θύμιζε εξωγήινο τοπίο το βράδυ της Τρίτης, η παρουσία όμως στην Αθήνα ενός διάσημου Βρετανού φωτογράφου, και δη γαλαζοαίματου, έκανε την φωταγωγημένη Ακρόπολη να λάμπει μέσα στην ομίχλη της Αφρικανικής σκόνης.

Πράγματι, ο Κόμης Νikolai von Bismarck, που το πλήρες όνομά του είναι Count Nikolai Leopold Archibald von Bismarck-Schoenhausen, και ο προ-προ

πάππους του ήταν ο Γερμανός Καγκελάριος Otto, Prince of Bismarck, επισκέφθηκε την Αθήνα και η διάσημη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη φρόντισε να τον καλέσει για δείπνο στο σπίτι της, στους πρόποδες της Ακρόπολης με μοναδική θέα στο Αρχαίο μνημείο.

Ο Nikolai είναι ευρέως γνωστός για τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις του και τη στενή του συνεργασία με κορυφαία ονόματα της μόδας και του χώρου της ψυχαγωγίας παγκοσμίως και είχε σαν μέντορα τον διάσημο φωτογράφο μόδας Mario Testino, με τον οποίο δούλεψε όταν ήταν μόλις δεκαέξι χρόνων.

Πρόσφατα ο Nikolai ανέλαβε τη φωτογράφιση του διάσημου μοντέλου Kate Moss έξω από το πασίγνωστο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς ρούχων Celia Kritharioti. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έλαβε μεγάλη αναγνώριση, καθώς προβλήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης.

Η Kate Moss, η οποία είναι φίλη και μούσα της Σίλιας Κριθαριώτη, είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τη συγκεκριμένη καμπάνια και τις δημιουργίες Celia Kritharioti και αναμένεται να δούμε τα αποτελέσματα σε μελλοντικές εκθέσεις και περιοδικά μόδας.

Παράλληλα, η συνεργασία της Σίλιας Κριθαριώτη με το πολυκατάστημα Harrods στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η βιτρίνα της συλλογής βραβεύτηκε ως η καλύτερη βιτρίνα παγκοσμίως για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την κορυφαία θέση της Σίλιας Κριθαριώτη στον κόσμο της μόδας, αλλά και το κύρος των δημιουργιών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκεί λοιπόν στο δείπνο κάτω από την Ακρόπολη ήταν ακόμη η Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη, που είχε ελθει από την Ισπανία, ο Γιάννης Σαχίνης, ο Χρύσανθος Πανάς και μερικοί άλλοι φίλοι της Σήλιας και του Νίκου Τσάκου.

Διαβάστε επίσης:

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της 34ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας

Τα γενέθλια μιας Κριού στη Βουλιαγμένη

Η Paris Hilton έλαμψε στο πάρτι της μέσα σε μία μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nikolai, Bismarck, Σήλια Κριθαριώτη, Ακρόπολη,Nikolai, Bismarck, silia kritharioti, akropoli