Μαρία Γουλανδρή: Λαμπερές γιορτές στην Ελβετία παρέα με τον σύζυγο και τον αδελφό της (pic)

10:07 2/1/2020 - Πηγή: Mononews

Στην Ελβετία επέλεξε να περάσει τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Μαριάννα Γουλανδρή, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του συζύγου της, Φίλιππου Λαιμού, αλλά και του αδερφού της, Γιάννη.

Τις οικογενειακές αυτές στιγμές της στο εξωτερικό έκανε γνωστές η ίδια, μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην εν λόγω φωτογραφία, απεικονίζεται η ίδια η Μαριάννα Γουλανδρή να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Λαιμό και τον αδελφό της, Γιάννη. Στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η Μαριάννα Γουλανδρή έγραψε χιουμοριστικά: «Οι 3 σωματοφύλακες».

Μέσω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας από την προσωπική αυτή στιγμή της, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Σημειώνεται ότι η Μαριάννα Γουλανδρή πέρασε τις διακοπές της στο όμορφο Lauenen της Ελβετίας, ενώ η μαύρη βελούδινη jumspsuit που φόρεσε για το ρεβεγιόν και φαίνεται στην φωτογραφία που ανέβασε, αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και την έκανε να ξεχωρίζει.

Σημειώνουμε ότι ο Γιάννης Γουλανδρής, γιος του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη ζει στο Λονδίνο, αλλά μοιράζει τον χρόνο του σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

The 3 musketeers #newdecade2020

A post shared by Marianna Goulandris Lemos (@mariannagofficial) on Jan 1, 2020 at 7:33am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα