Κατερίνα Καινούργιου: «Ψυχραιμία» – Η πρώτη αντίδραση για Μπάρκα-Τσαγκρίδη

«Ψυχραιμία», με αυτή τη λέξη η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ» που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής της, Super Katerina.

Νωρίτερα, την πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Καινούργιου στενοχωρήθηκε, αλλά και ενοχλήθηκε από το βίντεο που είδε το φως

της δημοσιότητας, με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά. Κυρίως, καθώς η Δανάη ήταν φίλη της.

«Έκαναν παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με τη βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», σημείωσε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που σύστησε τη Δανάη Μπάρκα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα…

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στενοχωρημένη η Καινούργιου μετά τα καυτά φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη (video)

Γιάννης Ράμος: Πέθανε η φωνή του Big Brother – Ήταν ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου

Η Δανάη Μπάρκα στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Keywords
Αναζητήσεις
καινουριου στορυ εμετος
Τυχαία Θέματα