Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Παρακαλούσα να μπει σε ΜΕΘ ο πατέρας μου

Τις δύσκολες ώρες που περνά λόγω της κατάστασης υγείας του πατέρα του μοιράζεται σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα.

Κλαίγοντας ο γνωστός μετεωρολόγος αφηγείται τι μεσολάβησε από την είσοδο του 78χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» είπε.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι

για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά μου» ξεκίνησε ο Γ. Καλλιάνος, για να προσθέσει:

«Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλό του, μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο. Του φέρθηκαν πάρα πολύ καλά στην Βούλα, όμως του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο του κάναν χειρουργείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. […] Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό, έπεφτε το οξυγόνο και έκανε δύσπνοιες. […] Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε, τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα για να μπει σε ΜΕΘ γιατί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι καλά.

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι μας ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε σαν καρδιολόγος να τον βάλουν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

Ο Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια ότι παρακαλούσε τους γιατρούς να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ, αλλά μάταια. «Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν επί τόπου και μπήκε στην εντατική. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και από τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά εύχομαι να τα καταφέρει. Και ο Θεός να βοηθήσει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Πώς θα άντεχε ο πατέρας μου;».

«Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το ελληνικό νοσοκομείο. Προσευχηθείτε αν θέλετε» λέει ο κ. Καλλιάνος και προσθέτει: «Στη χώρα αυτή πρέπει όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο».

 Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Η Γερουσία ενέκρινε νομοσχέδιο που αναγκάζει το TikTok να κόψει τους δεσμούς του με την Κίνα υπό την απειλή απαγόρευσης

Eurobank: Εντολές από 101 επενδυτές για το ομόλογο – Αντλησε 650 εκατ. ευρώ

Κορκίδης: «Ανάσταση» στην ελληνική αγορά θα φέρει το Πάσχα 

Keywords
Αναζητήσεις
giannis-kallianos-parakalousa-na-bei-se-meth-o-pateras-mou.htm
Τυχαία Θέματα