Έρχονται νεότευκτα ρυμουλκά στην Ελλάδα από θυγατρική της MSC

Η εταιρεία της Γένοβας Rimorchiatori Mediterraneo, η οποία ελέγχεται 100% από την MSC του Τζιανλουίτζι Απόντε ανακοίνωσε την πρώτη της νέα κατασκευή για την Ελλάδα.

Μετά το ρυμουλκό Iraklis Z, η κοινοπραξία Nemeca Z υποδέχεται ένα

ακόμη ρυμουλκό στον στόλο, το Dias Z.

Αυτή η νέα κατασκευή θα παραδοθεί από τη Medmarine στην Τουρκία αυτόν τον μήνα για τις επιχειρήσεις της MSC στον Πειραιά.

Η μονάδα είναι Rampart 2.500 W ASD και διαθέτει έλξη Bollard 70 τόνων, που τροφοδοτείται από δύο κινητήρες MTU των 1.920 KW έκαστος.

Το πλοίο είναι επίσης εξοπλισμένο με πυροσβεστικό σύστημα Ι. Η εταιρεία ρυμούλκησης MSC Group επισημαίνει: «Με αυτήν την προσθήκη, η Nemeca Z συνεχίζει το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου της για να παρέχει στο ελληνικό λιμάνι το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας στις υπηρεσίες ρυμούλκησης. Καλώς ήρθες Dias Z!”.

Η Nemeca Z είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ρυμούλκησης που ελέγχεται από την Fintowage, μια κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το 2020 από τις ιταλικές εταιρείες Rimorchiatori Mediterranei, Fratelli Neri και Cafimar και τον όμιλο Zouros.

Διαβάστε επίσης:
Goldman Sachs: Τον Ιούνιο αναμένουμε την πρώτη μείωση επιτοκίων από τη Fed

Πόρτα – πόρτα στην Ακτή Μιαούλη κλιμάκιο για την προσέλκυση πλοίων στην Κυπριακή σημαία

Συνάντηση Χαρδαλιά με διοίκηση Εργατικού Κέντρου Πειραιά για Επισκευαστική Ζώνη, λιμάνι, Περιβάλλον

Keywords
Αναζητήσεις
erchontai-neotefkta-rymoulka-stin-ellada-apo-thygatriki-tis-msc.htm
Τυχαία Θέματα
Έρχονται, Ελλάδα, MSC,erchontai, ellada, MSC