Δίκη Folli Follie: Ο Δ. Κουτσολιούτσος απορρίπτει τα ευρήματα της Alvarez – Ο Μπεγιέτης υποκινήθηκε από τους ελεγκτές της Ασίας

10:17 3/4/2024 - Πηγή: Mononews

Συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η πολύκροτη δίκη της Folli Follie.

Αφού ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος την προηγούμενη εβδομάδα συνέχισε την απολογία του, με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να του απευθύνει ερωτήσεις, στη σημερινή δικάσιμο τη σκυτάλη παίρνει η εισαγγελέας της έδρας.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος απέρριψε τα ευρήματα της

Alvarez ισχυριζόμενος ότι ο κύκλος εργασιών ήταν κατά 80% πραγματικός.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έμαθε για την ύπαρξη των παραποιημένων τραπεζικών extraits, όταν δημοσιοποιήθηκε η έρευνα της Alvarez.

Kατηγόρησε δε, τον Ιωάννη Μπεγιέτη, πρώην οικονομικό διευθυντή της Folli Follie Ασίας για την πλαστογραφία των extraits, αναφέροντας ότι ο Μπεγιέτης υποκινήθηκε από τους ορκωτούς της Ασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από την Πρόεδρο του δικαστηρίου στην προηγούμενη δικάσιμο είχε αναφέρει ότι ο Ιωάννη Μπεγιέτης είχε σκίσει τα «ενοχοποιητικά στοιχεία».

«Ισχύει ότι η FF Sourcings και η FF Holdings εμφάνιζαν ανύπαρκτους λογαριασμούς;», ρώτησε η εισαγγελέας τον κατηγορούμενο και εκείνος με τη σειρά του το αρνήθηκε.

«Είχε ο Μπεγιέτης συμφέρον;», συνέχισε η εισαγγελέας.

«Ο Μπεγιέτης ήρθε στην εταιρεία και έπαιρνε οδηγίες από τον Tonio», είπε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Folli FollieΔημήτρης Κουτσολιούτσος: Ο Μπεγιέτης και ο Tonio Law ευθύνονται για την «ωραιοποίηση» των οικονομικών καταστάσεων

Δίκη Folli Follie: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος απορρίπτει το κατηγορητήριο

Άγιοι Ανάργυροι: Bίντεο ντοκουμέντο πριν το έγκλημα – O δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι, αποφασισμένος να τη σκοτώσει

Keywords
Αναζητήσεις
diki-folli-follie-o-dimitris-koutsolioutsos-aporriptei-ta-evrimata-tis-alvarez--o-begietis-ypokinithike-apo-tous-elegktes-tis-asias.htm
Τυχαία Θέματα