Survivor All Star: Ποιους παίκτες πολιορκεί ο Ατζούν;

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο Survivor: All Star, με πρωταγωνιστές κορυφαίους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους.

Αν και μετά το τέλος του Survivor 3, το ριάλιτι είχε παγώσει, εξαιτίας της εξαιρετικά χαμηλής τηλεθέασης και του μειωμένου ενδιαφέροντος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να πραγματοποιήσει το Survivor:

All Star με γνώριμα πρόσωπα, που αγαπήθηκαν από τις πρώτες σεζόν.

Τις φήμες «φούντωσε» ξανά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «Μισθοφόρος», από το «σαρωτικό» Survivor 1, με ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος με τον πρώην συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο και τον μεγάλο νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση.

«Όλα θα λυθούν σύντομα στην πίστα…», ανακοίνωσε ο Αναγνωστόπουλος, ενώ, μάλιστα, πρόσθεσε τα hashtags: #SurvivorGR και #SurvivorAllStar, προμηνύοντας την μεγάλη επιστροφή τους στους στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου.

View this post on Instagram

Όλα θα λυθούν σύντομα.. στην πίστα..———————————————————————— #pirateslife #misthoforos #pirates #blackpearl #survivorgr #survivorallstar

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα