Salesforce: Πάγωσαν οι συνομιλίες για την εξαγορά της Informatica

Η Informatica επιβεβαίωσε πως δεν συμμετέχει σε συνομιλίες για την εξαγορά της, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία  οι συζητήσεις με τη Salesforce είχαν παγώσει.

«Παρόλο που η πολιτική της Informatica είναι να μην σχολιάζει φήμες της αγοράς ή εικασίες των μέσων ενημέρωσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχει σε συζητήσεις για την εξαγορά της», ανέφερε η Informatica σε δήλωση τη Δευτέρα. Eκπρόσωπος της Salesforce

αρνήθηκε να σχολιάσει σε σχετική ερώτηση του Bloomberg.

Οι συνομιλίες μεταξύ της Salesforce και της Informatica πάγωσαν, καθώς τα δύο μέρη φέρεται να δυσκολεύονται να συμφωνήσουν με τους όρους, σύμφωνα με ένα άτομο που γνωρίζει το θέμα. Ο γίγαντας λογισμικού Salesforce και η εταιρεία διαχείρισης δεδομένων Informatica δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για την τιμή, είπε το άτομο, ζητώντας να μην κατονομαστεί συζητώντας εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η Wall Street Journal ανέφερε νωρίτερα την Κυριακή ότι οι συνομιλίες για μια συμφωνία ήταν άκαρπες.

Η Informatica  υποχωρεί μια ώρα μετά το άνοιγμα της Wall Street κατά 7,25%, ενώ η Salesforce ενισχύεται λίγο πάνω από το 0.8%.

To deal θα κατατασσόταν μεταξύ των μεγαλύτερων όλων των εποχών από τη Salesforce, πίσω μόνο από αυτά για την εξαγορά της πλατφόρμας επιχειρηματικών επικοινωνιών Slack Technologies το 2021 για περισσότερα από 27 δισεκατομμύρια δολάρια και την αγορά πάνω από 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Tableau Software το 2019.

Πάντως, το αρχικό δημοσίευμα της WSJ για το deal είχε οδήγησε τις μετοχές της Salesforce σε μια βουτιά 7,3% στις 15 Απριλίου, καθώς οι επενδυτές δεν φάνηκε να στηρίζουν τις προοπτικές μιας μεγάλης συμφωνίας εν μέσω πιέσεων στο παρελθόν από ακτιβιστές.

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του κράτους

Inform Λύκος: Ψηφιοποίηση του δημοσίου συστήματος υγείας

Constellium, Elval, Novelis και Speira: Συμφωνία για αύξηση του ποσοστού ανακυκλωμένου αλουμινίου στα κουτιά αναψυκτικών

Keywords
Αναζητήσεις
salesforce-pagosan-oi-synomilies-gia-tin-exagora-tis-informatica.htm
Τυχαία Θέματα
Salesforce, Πάγωσαν, Informatica,Salesforce, pagosan, Informatica