Luisa World επί PANsik: Πώς αναβαθμίζουν την αγορά μόδας

Η εταιρεία Luisa World που ανήκει στην οικογένεια Τσουρεκά, με ιδρυτές τον Ζαφείρη και τη Μαριάννα, έχει καθορίσει την πορεία της μόδας στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά αναλαμβάνει και επισήμως παιδαγωγικό ρόλο. Μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της Luisa World με την
PANSiK Fashion School.

Πρόκειται

για την κυριότερη σχολή μόδας στην Ελλάδα. Έχει αναθρέψει αρκετούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Καθώς ο χώρος διογκώνεται και αλλάζει με ιλιγγυώδεις ρυθμούς, η PANsiΚ μοιάζει έτοιμη να γαλουχήσει και τις επόμενες γενιές ηγετών.

Αυτό το όραμα πραγματοποιεί δένοντας τα χέρια με τον ηγέτη της διεθνούς μόδας στην Ελλάδα, τη Luisa World.

Παθιασμένα άτομα

«Στη Luisa World, πιστεύουμε στην προώθηση των αναδυόμενων ταλέντων και στην παροχή ανεκτίμητης εμπειρίας στον κλάδο σε παθιασμένα άτομα που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο της μόδας», σημείωσαν οι ιδιοκτήτες. «Με την παρουσία μας πολλών δεκαετιών στη βιομηχανία της μόδας, φέρνουμε μια κληρονομιά αριστείας και καινοτομίας σε αυτή τη συνεργασία», επισήμαναν.

Έτσι, η συνεργασία αυτή σημαίνει ότι θα επιλέγονται φοιτητές για πρακτική άσκηση μέσα στο πρωτοποριακό, διεθνούς επιπέδου περιβάλλον της Luisa World.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία για το χειρισμό των πιο απαιτητικών εταιρειών μόδας στον κόσμο.

Θα δοκιμάσουν τις διάφορες πτυχές της βιομηχανίας της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών, του μάρκετινγκ, του στυλ και της διαχείρισης επωνυμίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτά τα ταλαντούχα άτομα στη δημιουργική μας κοινότητα!», δήλωσαν.

Κανένα κατάστημα δεν έχει ανεβάσει το χώρο της μόδας σε τέτοιο επίπεδο, όσο η Luisa World.

Η μικρή Andiamo της Bottega VenetaΧωνευτήρι πολιτισμού

Ιδρύθηκε πριν από σχεδόν πενήντα χρόνια και γρήγορα εξελίχθηκε στην μπουτίκ ορόσημο που φιλοξενεί τους ηγεμονικούς οίκους μόδας. Κάποιοι (Jean Paul Gautier, Galliano) έδωσαν τη θέση τους σε νέους σχεδιαστές και εταιρείες, με τους περισσότερους να παραμένουν στο πάνθεον της βιομηχανίας: Saint Laurent, Bottega Veneta, Valentino, Celine, Gucci, Etro, μεταξύ πολλών άλλων. Εταιρείες που καθορίζουν την ποπ κουλτούρα, την παγκόσμια «γλώσσα» της αισθητικής, το πρόσωπο της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η Luisa World γρήγορα εξελίχθηκε σε κοιτίδα της διεθνούς μόδας στην Ελλάδα. Όμως δεν υπήρξε ποτέ μόνο εμπορική διεύθυνση. Πρωτίστως λειτουργούσε ως χωνευτήρι τάσεων και πολιτισμού. Με τους ιδιοκτήτες να διατηρούν εκπληκτικά διορατικό «μάτι» και αισθητήριο για τη νεωτερικότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Μαζί με τις μπουτίκ στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, η Luisa World εξελίχθηκε στη Μύκονο (Mykonos Luisa Beach) στο Nammos (δίπλα από τη χρυσή αμμουδιά της Ψαρούς). Σταδιακά σε άλλα νησιά, όπως η Σαντορίνη και η Πάρος (πέρσι). Το mono-brand κατάστημα Bottega Veneta στην Κηφισιά ολοκληρώνει τη χαρακτηριστική σειρά των μπουτίκ που ανήκουν στην LUISA

Προσφάτως, η Luisa World στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αποτέλεσε το συναρπαστικό βήμα αυτής της συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας.

Εν ολίγοις, τον καλύτερο εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή μόδας στην Ελλάδα για premium συλλογές σχεδιαστών.

Υπάρχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα κορυφαίας τεχνολογίας… Ένα κλικ μακριά από τις ασυναγώνιστες εμφανίσεις κάθε σαιζόν.

Το LUISA WORLD αποτελεί καθεαυτό σημείο αναφοράς. Περήφανοι οι φοιτητές από την PANsiK που θα περάσουν το κατώφλι της.

Luisa στην ΚηφισιάLuisa στη Μύκονο
Keywords
Αναζητήσεις
luisa-world-epi-pansik-pos-anavathmizoun-tin-agora-modas.htm
Τυχαία Θέματα