Donnie Callaway: Γιατί μπήκε φυλακή ο Αμερικανός «γκουρού» των vintage Ferrari

Προφυλακισμένος στην Lower Buckeye της Αριζόνας βρίσκεται από τις αρχές Απριλίου ο δημοφιλής μηχανικός των vintage Ferrari, ο οποίος διαθέτει το “μαγικό άγγιγμα”, σύμφωνα με τους λάτρεις των διαχρονικά αγαπημένων και κλασσικών πολυτελών σπορ οχημάτων.

Ο Donnie Callaway, για πολλά χρόνια θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς, ο οποίος επισκεύαζε και συντηρούσε τα πολυτελή οχήματα εύπορων ιδιοκτητών vintage

Ferrari και Alfa Romeo.

Παράλληλα, εμφανιζόταν να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή, καθώς δημοσίευε φωτογραφίες του σε βενετσιάνικα κανάλια, κόμπαζε για την αγορά έργων τέχνης μεγάλης αξίας και σύχναζε στα George V Hotel του Παρισίου και Chateau Marmont του Λος Άντζελες.

Σήμερα όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για κλοπή, διακίνηση κλεμμένης περιουσίας, πλαστογραφία και απάτη.

Ο 60χρονος μηχανικός συνελήφθη αφού φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει μια Ferrari Daytona και μια Ferrari 512BB σε έναν συλλέκτη στην Αριζόνα, ο οποίος ανέφερε ότι υποψιάστηκε ότι ο Κάλαγουεϊ δεν είχε δικαιώματα στα οχήματα που πουλούσε.

Έτσι, ο συλλέκτης έστησε μια επιχείρηση-δόλωμα, προκειμένου να παρασύρει τον Callaway στην “φάκα” της αστυνομίας, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται εμπιστευτικές πληροφορίες.

Ο Callaway κρατείται τώρα στις φυλακές, καθώς του έχει επιβληθεί εγγύηση 400.000 δολαρίων σε μετρητά, σύμφωνα με τις αρχές.

Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, ενώ η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 14 Αυγούστου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Αναζητήσεις
donnie-callaway-giati-bike-fylaki-o-amerikanos-gkourou-ton-vintage-ferrari.htm
Τυχαία Θέματα