Ζωντανή η «Σίνα». Ο ατζέντης της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς διέψευσε τον θάνατό της. Είχε γίνει λάθος στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

Ζωντανή είναι τελικά η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, σύμφωνα με τον ατζέντη της. Πιθανολογείται ότι είχε γίνει λάθος στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Η Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» αλλά και για το περίφημο «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 65χρονη ηθοποιός είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε ξαφνικά. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε και τη Δευτέρα 4/1, ο ατζέντης της ανακοίνωσε τον θάνατό της.
Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος με δηλώσεις του το CNN, το BBC και άλλα διεθνή ειδησεογραφικά σάιτ ανασκεύασε τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατο της Ρόμπερτς, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφό της ηθοποιού, Λανς Ο’Μπράιαν, την Κυριακή.

Ωστόσο ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι ήταν ακόμη ζωντανή αν και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιούς δε, φίλοι, γνωστοί αλλά και φανς της έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο σύζυγός της, είπε στο CNN ότι ήταν καταρρακωμένος αποχαιρετώντας την Ρόμπερτς στο νοσοκομείο. Έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο πιστεύοντας δε, ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε. Ο ίδιος μιλούσε γι’ αυτό στην τηλεόραση, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, το οποίο του είπε πως είναι ακόμη ζωντανή! «Τώρα μου λέτε πως είναι ζωντανή; Δόξα τω Θεό!» αναφώνησε.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ο σεισμός που κατέστρεψε τα 3/4 της Χίου. Σκότωσε πάνω από 3.000 άτομα και ο αριθμός των αστέγων ξεπέρασε τις 25.000

The post Ζωντανή η «Σίνα». Ο ατζέντης της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς διέψευσε τον θάνατό της. Είχε γίνει λάθος στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα