Βρέθηκε ο 4χρονος γιος της ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται. Η «κατάρα» της σειράς Glee. Τέσσερις συντελεστές της πέθαναν

Αγνοείται από την Τετάρτη η 33χρονη ηθοποιός Νάγια Ριβέρα. Βρέθηκε ο 4χρονος γιος της σε βάρκα.

Η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Glee», Νάγια Ριβέρα, είναι επισήμως αγνοούμενη από την Τετάρτη 08/07/2020, αφότου ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πιρού στην Καλιφόρνια μαζί με τον 4χρονο γιο της. Σύμφωνα με την Αστυνομία της επαρχίας Βεντούρα, το πρωί της Πέμπτης 09/07 ξεκίνησαν έρευνες για πιθανό πνιγμό ατόμου στη λίμνη, ενώ αργότερα ο 4χρονος γιος της ηθοποιού εντοπίστηκε μόνος του στη βάρκα.

Ο σερίφης

της περιοχής τόνισε ότι η αναζήτηση της Ριβέρα είναι «σαν να ψάχνεις βελόνα στ’ άχυρα».
«Οι αναζητήσεις στο νερό είναι πραγματικά δύσκολες», συνέχισε. «Μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν αρκετές μέρες για να βρούμε ενδείξεις ή να ανακτήσουμε την (πιθανή) σορό».

Οι αρμόδιοι εντόπισαν τη βάρκα που είχε νοικιάσει η 33χρονη ηθοποιός, επειδή καθυστέρησε να την επιστρέψει. Μέσα στη βάρκα βρέθηκε ο γιος της Τζόσι αποκοιμισμένος με το σωσίβιό του. Δήλωσε στις αρχές ότι η μητέρα του βούτηξε στη λίμνη να κολυμπήσει και έκτοτε είναι άφαντη. Στη βάρκα βρέθηκε ένα σωσίβιο ενήλικα, αλλά δεν είναι βέβαιο αν ανήκε στην ηθοποιό ή ήταν εφεδρικό.

The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra

— Ventura Co. Sheriff (@VENTURASHERIFF) July 9, 2020

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της Ριβέρα συμμετέχουν ελικόπτερα, drones και ομάδα καταδύσεων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών, οι πιθανότητες να είναι νεκρή η ηθοποιός αυξάνονται καθημερινά.

Η λίμνη Πιρού στην Καλιφόρνια

Η λίμνη Πιρού στην Καλιφόρνια έχει παρελθόν στους πνιγμούς. Μεταξύ του 1994 και 2000 έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό τουλάχιστον επτά άτομα. Ο διευθυντής πάρκων και υπηρεσιών ψυχαγωγίας της λίμνης υπολόγισε ότι τα τελευταία 23 χρόνια που εργάζεται εκεί, έχουν καταγραφεί πάνω από 12 πνιγμοί. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως «όταν οι κολυμβητές βρίσκονται στο νερό, πρέπει να φορούν σωσίβιο γιλέκο, είτε ξέρουν να κολυμπούν είτε όχι. Αυτό θα σώσει τη ζωή τους».

Διαβάστε ακόμα: Τζούλια Ρόμπερτς: «Ο χαρακτήρας μου ήταν μία αμόρφωτη, οξύθυμη πόρνη, που έβριζε συνέχεια και ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά». Το αρχικό σενάριο του «Pretty Woman», ήταν μίζερο και καταθλιπτικό 

Οι συνθήκες που επικρατούν στη λίμνη επιβαρύνουν την κατάσταση. Η επιφάνεια της λίμνης είναι μεγάλη και η ορατότητα κάτω από το νερό είναι περιορισμένη, όπως επιβεβαίωσε και ο σερίφης της Βεντούρα.

Ποια ήταν η Νάγια Ριβέρα

Η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή ως «Σαντάνα Λοπέζ» στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Glee». Ήταν βασική πρωταγωνίστρια την περίοδο 2009 – 2015. Εμφανίστηκε ακόμα στο «Devious Maids» και στο «Step Up: High Water». Ως Σαντάνα Λοπέζ έλαβε υποψηφιότητες σε διάφορες διοργανώσεις όπως στο «Screen Actors Guild Awards», στα βραβεία Γκράμι και στο «Teen Choice Awards». Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Columbia και κυκλοφόρησε το single «Sorry», με τον Big Sean.

Τέσσερις ακόμα νεκροί από την τηλεοπτική σειρά Glee

Μετά την πρεμιέρα της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Glee, το 2015, βασικοί πρωταγωνιστές βρέθηκαν νεκροί.

Τον Ιούλιο του 2013 εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Βανκούβερ, ο Κόρι Μόντεϊθ. Βρέθηκε με ένα κουτάλι στο οποίο ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ δίπλα του βρισκόταν μια βελόνα. Ο 31χρονος ηθοποιός τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, καθώς ήταν χρόνια εξαρτημένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Σε δηλώσεις του, είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είχε τονίσει πως σε ηλικία 19 ετών είχε κάνει χρήση «κάθε είδους ουσίας».

O πρωταγωνιστής της σειράς Glee, Κόρι Μόντεϊ

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Μόντεϊθ, ένας ακόμη βασικός πρωταγωνιστής του «Glee» έφυγε από τη ζωή. Ο Μάρκ Σέιλινγκ αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2018. Ο 35χρονος ηθοποιός κρεμάστηκε από ένα δέντρο.
Το 2016, ο Σέιλινγκ είχε συλληφθεί και δικαστεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Την περίοδο που αυτοκτόνησε αναμενόταν η απόφαση της ποινής του. Παλαιότερα είχε κατηγορηθεί και για σεξουαλική κακοποίηση, χωρίς όμως η υπόθεση να φτάσει στο δικαστήριο.

O Mαρκ Σέινινγκ, επίσης βασικός πρωταγωνιστής της σειράς Glee αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2018

Τον Νοέμβριο του 2019 βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της η 37χρονη ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς και βοηθός παραγωγής της σειράς Glee, Νάνσι Μόουτς. Στο γράμμα που έγραψε πριν αυτοκτονήσει, κατηγορούσε τη διάσημη αδερφή της ότι εκείνη την οδήγησε σε αυτή την πράξη. Κάτι που υποστήριζε και ο αρραβωνιαστικός της Μόουτς για αρκετό καιρό.

Julia Roberts Trashed Dead Sister As Drug Addict, Nancy Motes’ Fiance Claims #SmartNews https://t.co/Xan61SNjta

— BLESS THE LORD X (@hayor45cepeda) November 29, 2019

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο βοηθός σκηνοθέτης της σειράς, Τζιμ Φούλερ, πέθανε στον ύπνο του, πιθανώς από καρδιακό επεισόδιο. Ο 41χρονος εργαζόταν στη σειρά από το ξεκίνημά της και μετά τον θάνατό του το όνομά του εμφανίστηκε σε επεισόδιο της σειράς, ως φόρος τιμής στο πρόσωπό του.

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ποιο είναι το κοριτσάκι με τα γυαλιά που έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός; Έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία και μεγάλωσε με έναν βίαιο πατριό που την κακοποιούσε

The post Βρέθηκε ο 4χρονος γιος της ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται. Η «κατάρα» της σειράς Glee. Τέσσερις συντελεστές της πέθαναν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, 4χρονος, Νάγια Ριβέρα, Glee, Τέσσερις,vrethike, 4chronos, nagia rivera, Glee, tesseris