Τουλάχιστον 7 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας. Κατασχέθηκαν κοντάρια και κράνη από αμάξι που φέρεται να οδηγούσε μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα»

Σε προελέγχους και προσαγωγές προβαίνουν από το πρωί οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας εν όψει των απαγορεύσεων που έχουν τεθεί για την αποτροπή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ανάμεσα στα τουλάχιστον 7 άτομα που έχουν προσαχθεί φέρεται να βρίσκεται και μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν ελέγχους από νωρίς το πρωί, σταμάτησαν ύποπτο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο εν λόγω

άντρας και φέρεται να ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν κοντάρια, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ΙΧ για έλεγχο στην οδό Σταδίου, στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη.

Την ίδια ώρα, το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί συνεχείς πτήσεις πάνω από το κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό υπόπτων.

Πηγή φωτογραφιών: astynomia.gr

Podcast: Ο επικεφαλής αξιωματικός του τανκ που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο μιλά στη «Μηχανή του Χρόνου»Podcast: Ο εκφωνητής του Πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές πριν από την εισβολή του τανκ

The post Τουλάχιστον 7 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας. Κατασχέθηκαν κοντάρια και κράνη από αμάξι που φέρεται να οδηγούσε μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα