Το ξέσπασμα του πλήθους τη στιγμή της ανακοίνωσης ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Ένταση με δακρυγόνα έξω από το Εφετείο (φωτο κ βίντεο)

Σύμφωνα με καταγγελίες με το άκουσμα της ανακοίνωσης πετάχτηκαν άδεια μπουκάλια προς τις κλούβες των ΜΑΤ κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων, με τις συγκρούσεις να εκτονώνονται σε λίγα λεπτά.

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να φύγουν από το σημείο συγκροτημένα.

Άδεια αυτή την ώρα η Αλεξάνδρας. Φωτογραφία MtX LabΚουκουλοφόροι από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών παρά το αποτέλεσμα της απόφασης του δικαστηρίου, προκάλεσαν
επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στον φραγμό της Λουκάρεως με ρίψη αντικειμένων και μολότοφ. Η Αστυνομία απαντά με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και ρίψεις νερού από το όχημα τύπου «Αίαντα».Διαβάστε επίσης: «Μια αθωωτική απόφαση είναι μήνυμα ατιμωρησίας και ανοχής στο ναζισμό». Ο δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, K. Παπαδάκης, μιλά για τη δίκη και ασκεί κριτική στην εισαγγελική πρόταση …Τα επεισόδια εκτονώθηκαν άμεσα με την παρέμβαση των ΜΑΤ. Φωτογραφία MtX LabΗ στιγμή της ανακοίνωσης του τριμελούς Εφετείου: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας «MtX Lab»

The post Το ξέσπασμα του πλήθους τη στιγμή της ανακοίνωσης ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Ένταση με δακρυγόνα έξω από το Εφετείο (φωτο κ βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσή Αυγή, Ένταση, Εφετείο,chrysi avgi, entasi, efeteio