Το σπίτι που κατέρρευσε η σκεπή και έχασε την ζωή του ο 62χρονος στην Καστανιά Καρδίτσας. Τρία τα θύματα από την κακοκαιρία «Ιανός»

Σοκαριστικές εικόνες από το σπίτι που κατέρρευσε και σκότωσε τον 62χρονο.Το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό τον 62χρονο που αναζητούσαν στην Καστανιά Καρδίτσας. Η έντονη βροχή είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει η σκεπή του σπιτιού του και τνα τον καταπλακώσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα θύματα είναι μία 86χρονη γυναίκα από το Βασιλί Φαρσάλων, η οποία έχασε τη ζωή της όταν ορμητικά νερά εισέβαλλαν στο σπίτι της, καθώς και ένας

63χρονος κτηνοτρόφος στην Καρδίτσα. Ο κτηνοτρόφος παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου και εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική και τον γιό του πίσω από το νοσοκομείο Καρδίτσας.

Την ίδια στιγμή η 40χρονη οδηγός από το Μουζάκι Καρδίτσας, της οποίας το αυτοκίνητο εντοπίστηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, εξακολουθεί να αγνοείται, καθώς και ένας ακόμη κτηνοτρόφος από το Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Δείτε βίντεο από το σημείο της μοιραίας κατάρρευσης:

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Πτήση πάνω από το φρούριο της Κασσιώπης στην Κέρκυρα. Ο θρύλος με τον δράκο που έκαψε όλους τους κατοίκους και οι καταστροφικές πολιορκίες (drone)

The post Το σπίτι που κατέρρευσε η σκεπή και έχασε την ζωή του ο 62χρονος στην Καστανιά Καρδίτσας. Τρία τα θύματα από την κακοκαιρία «Ιανός» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα